Stranieri

Rareș Ilie, pus în gardă după transferul în Israel: „Nici acolo nu-i va fi ușor”

Rareș Ilie // FOTO: Imago

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 01 februarie 2023

Daniel Pancu, selecționerul României U20, a comentat plecarea extremei Rareș Ilie (19 ani) la Maccabi Tel Aviv (locul 2 în Israel).

Fotbalistul adus de Nice de la Rapid va juca sub formă de împrumut până la finalul sezonului, iar Daniel Pancu a vorbit despre problemele pe care le-ar putea avea în Israel.

Daniel Pancu, avertisment pentru Rareș Ilie

„A mers la o echipă mare a Israelului. Campionatul e mai ușor decât cel al Franței, dar nici acolo nu-i va fi ușor. Are luni bune decât nu a mai jucat și am impresia că în Israel nu se întrerupe campionatul.

Deci, va avea probleme și din punct de vedere al ritmului. Nu mai vorbesc despre acomodarea cu noii colegi, cu noua echipă.

Nu e un pas în spate pentru el. E improtant să joace. Maccabi e o echipă de tradiție, mai cunoscută în plan european decât Nice. Nu poate fi un pas în spate”, a sps Daniel Pancu la ProArena.

Rareș Ilie n-a confirmat la Nice

Rareș Ilie a jucat numai 8 partide în actuala stagiune pentru Nice: 4 în Ligue 1, două în grupele UEFA Conference League și două în preliminariile UEFA Conference League.  În campionat, românul nu a mai evoluat din 11 septembrie. 

Atunci, Nice se impunea pe terenul lui Ajaccio, scor 1-0, în runda cu numărul 7 din Ligue 1.  Rareș Ilie a ajuns în Franța în iulie 2022 de la Rapid, pentru 5 milioane de euro, conform Transfermarkt. Cota acestuia este de 3 milioane.

VIDEO. Toate detaliile înaintea meciului Rapid - FC Voluntari

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.