Liga 2

Amicalul Oțelului cu o formație din Rusia, anulat cu puțin timp înainte de a începe » Rușii dezvăluie: „Au zis: «FRF a spus că vom fi depunctați»”

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 01 februarie 2023

Aflată în Turcia, Oțelul trebuia să joace un amical cu rușii de la Enisey Krasnoyarsk, locul 4 din divizia secundă. Dar meciul a fost anulat după intervenția FRF, susține antrenorul rușilor.

Meciul era programat pentru ora 10:00, ora României, dar a fost anulat. 

„Din cauza restricțiilor impuse echipelor din Rusia în competițiile internaționale, partida SC Oțelul Galați - Enisey Krasnoyarsk a fost anulată la recomandarea forurilor competente. 

Echipa noastră va efectua un antrenament, iar organizatorii cantonamentului vor încerca să găsească un alt adversar pentru reprogramarea meciului de pregătire”, a anunțat clubul gălățean pe Facebook. 

Amicalul Oțelului cu o formație din Rusia a fost anulat

După anularea partidei, Alexei Ivakhov, antrenorul formației din Rusia, a vorbit despre decizia gălățenilor și spune că Federația Română de Fotbal s-ar fi opus amicalului.

„Am semnat un contract cu Oțelul. Am fost asigurați că totul va fi bine. Românii au ajuns la teren, jucătorii s-au dat jos din autocar și au început să se pregătească. Apoi, au venit niște telefoane. 

Românii s-au schimbat și s-au urcat în autocar. Au spus: «Ne pare rău. Ni s-a interzis jocul de Federația Română de Fotbal. Ni s-a spus că vom fi depunctați». Am făcut totul corect, era totul pregătit”, a spus Alexei Ivakhov pentru presa din Rusia

 VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCSB 

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.