Liga 2

CSA Steaua, victorie la scor în al doilea amical al iernii » „Dublă” Chunchukov

foto: facebook.com/CSASTEAUA

Articol de Andrei Petrescu  —  Wednesday, 01 February 2023

Astăzi, de la 14:00, CSA Steaua, liderul din Liga 2, a disputat un meci amical cu CS Viitorul Dăești (locul 5 în Seria 6 din Liga 3), scor 5-0 pentru trupa lui Daniel Oprița.

Nu mai mult de 100 de spectatori au asistat la duelul disputat pe terenul 4 din Complexul Sportiv Steaua. S-a jucat pe sintetic, întrucât terenul de iarbă era acoperit de zăpadă.

CSA Steaua, victorie la scor cu CS Viitorul Dăești

Atanas Trică ('5), Oroian ('36), Florea ('72) și Chunchukov ('75 și '79) au marcat golurile Stelei, care l-a testat azi și pe Fortune Katalay, un fotbalist de bandă stângă în vârstă de 26 de ani format la juniorii celor de la Charleroi.

Echipa folosită de Oprița în prima repriză: Horia Iancu - Corbu, Calestru, Beța, Oroian – E. Pacionel, Mihăescu, Matei, Adi Popa - Chipirliu, Trică

Echipa folosită de Oprița în repriza secundă: Dincă - Bustea, Ciocoteala, Sabău, Sima - Șt. Pacionel, Balgiu, Florea - Fortune Katalay, Chunchukov, Kayondo Mahadi Mahrez

A fost al doilea amical al iernii pentru „militari”. În primul joc de pregătire din această iarnă, CSA Steaua a trecut de CS Păulești cu 7-2. Următorul amical al Stelei va avea loc sâmbătă, 4 februarie, în compania celor de la Metaloglobus.

CS Viitorul Dăești este echipa la care evoluează frații Costea. Mihai a jucat o repriză azi, Florin n-a făcut parte din lot.

VIDEO. Concluziile lui Daniel Oprița după CSA Steaua - CS Viitorul Dăești 5-0

>

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.