Liga 1

„Ca-n legile lui Murphy” » Conducătorul clubului din Superligă e resemnat: „Mult sub așteptări”

FC Argeș n-a mai câștigat în Superligă de 3 luni // sursă foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  miercuri, 01 februarie 2023

Daniel Stanciu (48 de ani), director executiv la FC Argeș, spune că echipa din Pitești are un început de sezon „mult sub așteptări” și că sezonul alb-violeților, per total, este „destul de rău”.

Resemnare în birourile de la FC Argeș. Directorul executiv Daniel Stanciu admite că echipa piteșteană are un sezon slab, cu rezultate mult sub cele scontate în vara trecută.

Resemnare la FC Argeș. Daniel Stanciu: „Sezon destul de rău”

„Început modest de an, mult sub așteptări având în vedere ceea ce ne propuseserăm, ceea ce speram că se va întâmpla. Cred că e un sezon destul de rău pentru FC Argeș.

E ca în legile lui Murphy*, dar am încredere că lucrurile se vor stabiliza. Trecând peste obiectivele propuse și ceea ce speram că se va întâmpla, cel mai important este să stabilizăm lucrurile și să ne menținem în Liga 1”, a precizat Stanciu la „DigiSport Special”.

*Legea lui Murphy este maxima care spune că „Dacă ceva poate să meargă prost, va merge prost”.

Făcând un exercițiu de imaginație, dacă s-ar pune problema să înlocuim staff-ul tehnic (n.r. - pe Marius Croitoru), ar fi foarte greu să găsim o variantă. Nu sunt prea multe variante. 

- Daniel Stanciu, director executiv FC Argeș

În acest an, FC Argeș a obținut un singur punct, din remiza cu Chindia Târgoviște, scor 1-1. Piteștenii au pierdut apoi pe teren propriu, 0-2 cu FC Botoșani.

FC Argeș nu a mai câștigat în campionat de pe 30 octombrie, de la 1-0 cu UTA. S-a prăbușit în clasament, până pe locul 13, având doar 4 puncte peste UTA, penultima clasată.

Mai multe știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.