Liga 2

Jucătorul dat afară din Superligă rămâne în România. Va lupta la promovare

Mirko Ivanovski, în galben

Articol de Eduard Apostol  —  Wednesday, 01 February 2023

Concordia Chiajna reușește o campanie spectaculoasă de achiziții și astăzi a mai oficializat o mutare, Mirko Ivanovski, 33 de ani, atacant dat afară de Petrolul Ploiești.

La 3 puncte de locul 6 care duce în play-off, Concordia Chiajna încă speră că se va lupta pentru promovare în actuala ediție de eșalon secund. Pentru a atinge obiectivul, continuă să se întărească din Liga 1.

Astăzi l-a prezentat pe Mirko Ivanovski. Atacantul nord-macedonean este al 3-lea jucător sosit de la Petrolul Ploiești în această iarnă, după fundașii Gabriel Tamaș și Mihai Velisar.

Mirko Ivanovski, la Concordia Chiajna. Reunire cu Gabi Tamaș

Mirko Ivanovski este noul jucator al “vulturilor verzi”! Conducerea CS Concordia Chiajna a parafat astăzi un contract valabil până în vară cu internaționalul macedonean Mirko Ivanovski. 

Experimentatul atacant în vârtă de 33 ani a venit la clubul nostru de la echipa Petrolul Ploiești și a mai evoluat la Astra Giurgiu, CFR Cluj, Videoton, Hajduk Split și Dinamo București.

Acesta are în palmares 3 selecții în naționala Macedoniei U17, 3 selecții la U19, 7 selecții la U21. În naționala Macedoniei, Mirko Ivanovski a adunat 27 de selecții.

- Comunicat Concordia Chiajna

Fostul vârf de la Astra, CFR Cluj, Dinamo și Petrolul a semnat un contract întins pe 6 luni cu Concordia.

17 meciuria adunat Ivanovski în prima parte a sezonului pentru Petrolul. Nu a înscris niciun gol

Mirko Ivanovski a fost prezentat la Concordia Chiajna

3 etapemai are de disputat Chiajna din sezonul regulat: Minaur Baia Mare (d), Ripensia Timișoara (a) și Metaloglobus Bucureşti (d)

Mai multe știri din Liga 2: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.