Liga 1

Marți resemnat, astăzi războinic. Mititelu și-a recăpătat încrederea: „Clubul Sepsi e responsabil! Vom câștiga la TAS”

Adrian Mititelu, patron FCU Craiova

Articol de Viorel Tudorache  —  Wednesday, 01 February 2023

Adrian Mititelu (54 de ani) a dat-o la întors. Marți, patronul FCU Craiova era resemnat cu ideea că Sepsi OSK va avea câștig de cauză în situația suspendării meciului de la Sf. Gheorghe, ca urmare a scandărilor xenofobe din peluza Craiovei. Astăzi, anunță că va merge la TAS în eventualitatea unui verdict nefavorabil.

Părea că Adrian Mititelu s-a „predat” în cazul suspendării meciului dintre Sepsi OSK și FCU Craiova, după ce patronul alb-albaștrilor a scris marți că „vom pierde procesul”.

Motivul pesimismului? Faptul că responsabilul cu ordinea și securitatea la FCU, Cătălin Rizan, a semnat un document care atestă preluarea sectorului rezervat galeriei oaspete de către spectatorii olteni.

Adrian Mititelu și-a recăpătat încrederea: „Responsabilitatea pentru incidente aparține lui Sepsi”

Între timp, Mititelu s-a răzgândit. Acum susține că documentul semnat de angajatul clubului nu are valoare juridică și anunță că în eventualitatea în care Craiova va primi un verdict nefavorabil din partea Comisiei de Disciplină, va face recurs la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, unde este încrezător că ar avea câștig de cauză!

Craiova a fost reprezentată la ședința de astăzi a Comisiei de avocatul Dan Idita, care i-a redat încrederea lui Adrian Mititelu.

„Actul semnat de responsabilul nostru de securitate pentru preluarea sectorului în care a stat galeria nu are valoare juridică. Vom câștiga la TAS. Responsabilitatea pentru incidente aparține clubului Sepsi, care a vândut bilete fanilor pentru care noi nu ne-am asumat deplasarea”, a declarat Mititelu pentru GSP.ro.

VIDEO » Adrian Mititelu: „Refuz să cred că vom fi sancționați”

>

Mai multe știri din Liga 1:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.