Liga 1

Marian Iancu, dezvăluire surprinzătoare despre relația cu Pițurcă » Ce spune despre acuzațiile DNA

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 02 February 2023

Marian Iancu, fostul patron al Politehnicii Timișoara, a vorbit despre situația lui Victor Pițurcă (66 de ani), anchetat de DNA în urna unei afaceri pe care fiul său a făcut-o cu MApN.

  • CAZUL PE SCURT:
  • Fostul selecționer Victor Pițurcă e acuzat de cumpărare de influență în dosarul măștilor neconforme achiziționate de spitale MApN
  • Prin acest contract, o firmă a fiului său, Alexandru Pițurcă, a încasat 2,2 milioane de euro. Juniorul a fost audiat și el la sediul DNA și a fost pus sub control judiciar
  • Dacă e găsit vinovat, Victor Pițurcă poate fi condamnat la închisoare de la 2 la 7 ani!

Omul de afaceri a făcut o dezvăluire surprinzătoare. Acesta a povestit că s-a împăcat cu fostul selecționer, după ce în trecut au fost protagoniștii unui scandal monstru, în care ambii s-au jignit și și-au aruncat cuvinte grele, în direct la TV.

Marian Iancu s-a împăcat cu Victor Pițurcă

„Între timp, ne-am împăcat, cu regretele de rigoare din partea amândurora. 

La Federatie ne-am întâlnit. Într-un birou, cred că la domnul Chivorchian. Era secretarul Federaţiei atunci şi ne-am împăcat”, a spus Marian Iancu, la OrangeSport.

Marian Iancu îl apără pe Pițurcă

Iancu a vorbit și despre acuzațiile DNA i le-a adus lui Victor Pițurcă, aflat sub control judiciar, după ce a fost reținut 24 de ore la începutul săptămânii.

„Nu cred în acuzațiile care i se aduc. Sunt slabe. Oamenii inteligenți trec repede peste. Este o acuzație pe care o va desființa. 

Cred că se pune presiune pe el. Sper că emoția asta să treacă și să se apere, să dovedească că nu poate fi reținut cu o asemenea acuzație”, a adăugat Iancu, pentru sursa citată.

VIDEO Totul despre Rapid - FC Voluntari

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.