Stranieri

Presa din Italia i-a făcut portretul lui Ciprian Tătărușanu » Ce au remarcat italienii la conturile de pe rețelele sociale ale soției portarului

Articol de Andra Mocanu  —  joi, 02 februarie 2023

Presa din Italia i-au făcut un portret portarului Ciprian Tătărușanu (36 de ani) și a scris și despre soția sa, Antoaneta.

„Ciprian Tătărușanu este căsătorit cu frumoasa Antoaneta Năstase, fost fotomodel. Cei doi sunt împreună din 2010, dar s-au căsătorit recent. Antoaneta este foarte rezervată în ceea ce privește viața personală, așa cum este și Ciprian. 

Atât portarul, cât și soția lui, deși sunt persoane publice, nu sunt foarte active pe rețelele sociale. Doamna Tătărușanu are doar 3.500 de urmăritor pe Instagram, ceea nu înseamnă foarte mult în comparație cu alte persoane”, scriu italienii.

Tătărușanu, nuntă cu Antoaneta pe lacul Como

În mai, după ce Tătărușanu a devenit campion, el și Antoaneta (35 de ani) s-au căsătorit într-o locație splendidă: Villa d’Este de pe malul lacului Como (Lombardia, nordul Italiei).

Aproximativ 50 de persoane au luat parte la eveniment Printre invitați n-au lipsit foști colegi ai portarului de la FCSB și echipa națională, ca Alex Chipciu, Vlad Chiricheș, Iasmin Latovlevici sau Alin Toșca.

Tătărușanu și Antoaneta, originară din Oltenița, au trei copii împreună, Sebastian, Matei și Isabel.

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.