Campionate

Răsturnare de situație în cazul lui Greenwood, acuzat de viol de fosta iubită » Ce au decis autoritățile din Regat

Greenwood a fost eliberat de cauțiune, după ce a fost acuzat de tentativă de viol

Articol de Alexandru Barbu  —  joi, 02 februarie 2023

Mason Greenwood (21 de ani), atacantul celor de la Manchester United, a scăpat de acuzațiile de viol.

Arestat în ianuarie 2022 în urma acuzațiilor grave făcute de fosta lui iubită, Harriet Robson, apoi eliberat pe cauțiune, Greenwood nu mai riscă acum să ajungă în spatele gratiilor.

Mason Greenwood a scăpat de acuzațiile de viol

Crown Prosecution Service, principala agenție pentru desfășurarea urmăririi penale în Anglia și Țara Galilor, a precizat, conform BBC, că „martorii-cheie și-au retras plângerile”. 

„După o combinație între retragerea martorilor-cheie și ieșirea la iveală a unor noi informații, am realizat că nu mai există o perspectivă realistă de condamnare. În aceste circumstanțe, avem datoria să oprim cazul”, mai precizează autoritățile din Regat. 

Mason Greenwood, acuzat de viol de fosta iubită

La finalul lunii ianuarie 2022, fosta iubită a lui Greenwood, Harriet Robson, îl acuza pe jucător de viol, amenințare cu moartea și alte violențe. Ea a postat imagini greu de privit, în care este plină de sânge și în care i se văd vânătăile pe corp.

De la declanșarea anchetei, Manchester United l-a suspendat pe Greenwood. Ultimul meci în care a evoluat pentru „diavoli” a avut loc pe 22 ianuarie 2022, împotriva celor de la West Ham.

Între timp, Nike i-a reziliat contractul de sponsorizare tânărului englez, iar Electronic Arts a luat decizia de a-l elimina din jocul FIFA.

Mai multe știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.