International

Paul Pogba i-a exasperat! Juventus ia în calcul despărțirea după nici măcar un sezon

Paul Pogba. Foto: Getty Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  vineri, 03 februarie 2023

Accidentat, Paul Pogba (29 de ani) n-a jucat un minut pentru Juventus de când a revenit de la Manchester United, vara trecută, însă a reușit să-i enerveze pe toți. Iar conducerea clubului ia în calcul să-l vândă sau să-i rezilieze contractul.

Paul Pogba a revenit în vara anului trecut la Juventus, după 6 sezoane în tricoul lui Manchester United, și a semnat cu „Bătrâna Doamnă” un contract valabil până-n 2026. Însă până acum n-a jucat absolut deloc în tricoul bianconero, iar ziarele italiene scriu că clubul ia în calcul un „divorț”.

Paul Pogba i-a exasperat pe toți la Juventus

Motivul? Pogba s-a confruntat cu diverse probleme de sănătate încă dinaintea startului în stagiunea 2022/2023. Cea mai gravă, o leziune la menisc. 

I s-a propus o intervenție chirurgicală, însă internaționalul francez a refuzat-o, preferând un tratament conservativ care n-a dat roade. A fost momentul în care fanii i-au reproșat pe rețelele de socializare că se gândește doar la el și deloc la echipă.

În cele din urmă, în septembrie, Pogba s-a operat și de atunci se chinuie să revină pe teren. Pe 29 ianuarie a fost pe bancă, la meciul cu Monza (0-2), însă Massimiliano Allegri nu l-a folosit.

7,8 milioane de europe sezon plus bonusuri e contractul lui Paul Pogba la Juventus

Juventus ia în calcul despărțirea de Paul Pogba

Iar pentru duelul cu Lazio (1-0), din „sferturile” Cupei Italiei, a ieșit din calculele antrenorului fiindcă „a resimțit dureri la flexori”. 

3,2 milioane de euroi-a plătit Juventus lui Pogba până la 31 decembrie 2022, deși n-a jucat nici măcar un minut

Fanii s-au revoltat din nou, „bine că are timp să posteze pe rețelele de socalizare, parcă ar fi influencer”, vestiarul s-a întors împotriva lui, iar conducătorii și-au pierdut răbdarea.

Potrivit cotidianului Gazzetta dello Sport, aceștia iau în calcul vânzarea mijlocașului în vârstă de 29 de ani inclusiv într-un campionat mai slab cotat, gen MLS (SUA), sau chiar ruperea contractului.

100 de meciuria pierdut Pogba în 6 ani la Man. United, din cauza accidentărilor

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.