Liga 1

Interes din Serie A pentru titularul de la CFR Cluj: „Îl urmăresc cluburi importante”

Simone Scuffet, în centru // sursă foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  vineri, 03 februarie 2023

Cristian Balaj, președintele lui CFR Cluj, spune despre portarul Simone Scuffet (26 de ani) că „este urmărit de cluburi importante din Italia”.

Adus de CFR Cluj în vara lui 2022 din Cipru, de la APOEL Nicosia, Scuffet a devenit titular incontestabil în poarta campioanei României.

Italianul a jucat deja 29 de meciuri în tricoul vișiniu, în care a încasat 20 de goluri. Iar în 16 dintre partide, peste jumătate, a păstrat poarta CFR-ului intactă!

Evoluțiile lui Scuffet au atras atenția unor clubul importante din Italia, potrivit președintelui clubului, Cristi Balaj.

Cristi Balaj, președinte CFR Cluj: „Scuffet este urmărit de cluburi importante din Italia”

„Avem un portar excelent, Scuffet este urmărit de cluburi importante din Italia. Se știa despre el în Italia, a fost și la națională, una dintre alternativele lui Buffon. Jucând la noi, cu rezultate foarte bune, este urmărit”, a precizat Balaj la Fanatik Superliga.

Întrebat dacă este vorba despre echipe din Serie A, Balaj a confirmat: „Da. Nu dau nume, atât timp cât nu există oferte clare și nu sunt parafate transferurile, nu discut despre ele. Oricare dintre jucătorii pe care-i avem pot pleca”.

Fost internațional italian de tineret de la categoria U17 până la U21, Scuffet nu are meciuri în reprezentativa de seniori din Peninsulă, dar a fost rezervă la două meciuri ale Squadrei Azzurra, în 2017:

  • 3-0 cu Uruguay într-un amical;
  • 5-0 cu Liechtenstein într-un meci din calificările la Mondial.

În primul meci, poarta italienilor a fost apărată de Gianluigi Donnarumma. La al doilea, de Gianluigi Buffon.

Mai multe știri din Liga 1: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.