Liga 1

Balint pune piciorul în prag: „Unii jucători atât pot, o să vină alții” + „Suntem de Liga 2 în acest moment”

Laszlo Balint/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 03 februarie 2023

Laszlo Balint, antrenorul de la UTA, a comentat înfrângerea echipei sale împotriva Chindiei, scor 1-2.

Tehnicianul a dat vina pe ghinion, pe calitatea slabă a unor jucători și pe arbitraj. Balint l-a acuzat pe „centralul” Mladinovic pentru anularea golului lui Milosevic, la 1-1. Arbitrul a anulat golul pentru un presupus fault în construcția fazei. Dacă Mladinovic nu ar fi dat fault, atacantul de la UTA era oricum în ofsaid, și golul nu ar fi fost validat.

Laszlo Balint, discurs dur după Chindia - UTA 2-1: „Suntem de Liga 2”

„E foarte greu să speri când primul șut pe poarta noastră e gol. Am pus presiune, am egalat. A doua repriză am avut ocazii, primele 30 de minute din repriza secundă am stat doar în terenul advers. Jucătorii și-au dorit mult să câștigăm, au arătat atitudine, nu am ce să le reproșez din punctul ăsta de vedere. 

În momentul ăsta, suntem de Liga 2. Dacă nu ne trezim, din păcate, finalul nu va fi fericit. Eu l-am apreciat pe Mladinovic pentru că a lăsat mai liber jocul, dar la golul nostru s-a fluierat imediat fault în atac. A fost gol perfect valabil. Nu vreau să dăm vina pe arbitraj, dar parcă se adună părea multe. Prea multe greșeli, inclusi din partea noastră. Noi nu avem deloc noroc. 

Dăm bară și mingea iese afară, nu văd să intre o dată. Avem nevoie de 4-5 ocazii mari să marcăm. O să mai aducem jucători, mai avem nevoie. Unii dintre cei de acum, chiar dacă își doresc, nu pot mai mult. Sper să ne reglăm această vulnerabilitate defensivă. 

Următorul meci e crucial (n.r. - cu Botoșani, pe 11 februarie). Dacă se consideră că eu sunt problema, sunt dispus să stau la discuții. Toată lumea știe cât de mult îmi doresc să salvăm UTA, eu sunt primul care dă tonul la muncă. 

Nu putem spune că a fost un meci nereușit, ca exprimare. Am arătat că suntem mai buni, dar când intrăm în vestiar, punctele sunt la adversar”, a spus Laszlo Balint după meci, la Orange Sport.

O singură victorie are Laszlo Balint în ultimele 22 de meciuri ca antrenor pe prima scenă (07 august 2022, FCU Craiova-U Craiova 1-2), în rest 11 remize şi 10 înfrângeri.

Trebuie să punem capul în pământ și să ne zbatem să ieșim din această situație. Ne trebuie mai multă concentrare în fața porții. Toți ne dorim să câștigăm, asta știu sigur. Toți avem mentalitate de câștigători.

- Virgiliu Postolachi, atacant UTA

Citește și:  

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.