Liga 1

Adrian Mutu face lumină în cazul primului transfer oficializat de Rapid: „Confundați!”

Funsho Bamgboye, cu numărul 70, în stânga imaginii / FOTO: Facebook @FCRapid1923oficial

Articol de Adrian Jitea  —  Friday, 03 February 2023

Adrian Mutu (44 de ani), antrenorul Rapidului, a vorbit despre transferul nigerianului Funsho Bamgboye (24 de ani) și despre obiectivele rămase în această perioadă de mercato.

Rapid a reușit un singur transfer în această perioadă de mercato. Adrian Mutu a vrut să lămurească poziția lui Funsho Bamgboye.

„Confundați, nu e atacant. El joacă extremă stânga sau dreapta, este în lot pentru partida cu FC Voluntari, însă are nevoie să se adapteze puţin la fotbalul nostru. Trebuie să se obişnuiască şi cu stadionul nostru, cu suporterii, cu presiunea care e pe Giuleşti”, a spus Adrian Mutu într-o conferință de presă. 

Adrian Mutu: „Nu vom face neapărat un al doilea transfer”

„Nu vom face neapărat un al doilea transfer. Suntem în negocieri cu jucători, normal că avem şi noi termenii noştri în care se poate realiza un transfer. Şi nici nu suntem într-un moment în care să vrem să transferăm cu orice preţ. 

Eu am transmis conducerii că vreau jucători care să mă ajute imediat, pentru că nu avem timp. De la anul poate altfel vor sta lucrurile. Dar acum ne trebuie jucători în formă, care au jucat, însă e foarte greu să îi găseşti la cost zero. Deci trebuie cumpărat, e nevoie de tratative şi ele nu sunt uşoare”, a concluzionat Adrian Mutu. 

Cine e Funsho Bamgboye, transferul Rapidului din această iarnă 

Bamgboye a jucat ultima oară la MOL Vidi. A mai evoluat pentru o altă echipă din Ungaria, Szombathelyi Haladás. În tricoul lui MOL Fehervar, a reușit 13 goluri și 19 assist-uri în 105 meciuri jucate în toate competițiile. Pe Transfermarkt, are o cotă de 350.000 de euro.

Funsho Bamgboye a fost prezentat oficial de Rapid

VIDEO. Cele mai interesante informații înainte de Rapid - FC Voluntari

>

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.