Liga 1

Gigi Becali a decis! Ce se întâmplă cu Omrani, după ce Pintilii i-a cerut voie să-l lase acasă

Billel Omrani // FOTO: Imago

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 04 februarie 2023

Deși Mihai Pintilii și staff-ul său voiau să nu conteze pe Billel Omrani la meciul cu CFR Cluj, atacantul francez de 29 de ani va face parte din lotul celor de la FCSB.

  • CFR Cluj - FCSB e programat duminică, 5 februarie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport. 

Așa cum GSP.ro a dezvăluit, Modul în care Billel Omrani a jucat FCSB - Farul 2-3, dar și atitudinea delăsătoare de la antrenamente, din ultimele zile, i-au determinat pe cei din staff-ul roș-albaștrilor să-i ceară permisiunea lui Gigi Becali de a nu-l include pe francez nici măcar în garnitura cu care se va face deplasarea la Cluj.

Billel Omrani, în lot pentru CFR Cluj – FCSB

Totuși, atacantul ar putea să își înfrunte fosta formație. Gigi Becali, patronul FCSB, ar fi decis ca Omrani să facă parte din lotul pe care formația roș-albastră l-a deplasat la Cluj, potrivit digisport.ro.

2 golurisi 2 pase de gol are Omrani la FCSB, în 13 meciuri

Cum ar putea arăta FCSB cu CFR Cluj:

Târnovanu - Sorescu, I. Cristea, Tamm, Radunovic - Olaru, Șut, Edjouma - Cordea, Compagno, Oct. Popescu

4 luni nu l-a luat nimeni pe Omrani 

Omrani, 29 de ani, a ajuns să semneze cu FCSB, după ce a terminat contractul cu CFR și nu și-a găsit niciun alt angajament. A jucat pe 15 mai ultimul său meci pentru CFR, după care a mers la naționala Algeriei, unde a bifat 20 de minute într-un amical cu Iran. Apoi, a stat pe bară până în septembrie, când a acceptat propunerea lui Becali. 

Deși a sperat la un contract în zona Golfului sau la o formație într-un campionat din Occident, Billel s-a văzut nevoit să revină în România, unde a evoluat pentru CFR în perioada 2016-2022. Acordul său cu FCSB expiră în vară.

VIDEO Totul despre CFR Cluj - FCSB

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.