Stranieri

Ce au făcut stranierii în week-end » Răzvan Lucescu, remiză în derby-ul cu Olympiakos + Ionuț Radu, fără greșeală în Ligue 1

FOTO: Facebook @ajaofficiel

Articol de Andra Mocanu  —  Monday, 06 February 2023

Cele mai importante informații de la meciurile stranierilor din week-end-ul 4-5 februarie au putut fi urmărite în liveBLOG-ul GSP.ro.

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a fost integralist la AC Milan în derby-ul cu Inter din runda cu numărul 21 de Serie A, câștigat de nerazzurri cu 1-0.

PAOK, formația pregătită de Răzvan Lucescu în Grecia, a remizat cu Olympiakos, campioana en-titre, scor 0-0. Startul a întârziat 19 minute din cauza unor mesaje afișate în tribune.

PAOK și Olympiakos sunt la egalitate de puncte, pe locurile 3 și 4, cu 43 de puncte.

Ionuț Radu a fost integralist în remiza „albă” scoasă de Auxerre în fața lui Reims, revelația sezonului din Ligue 1. Portarul român a avut patru intervenții salvatoarea.

Auxerre rămâne penultima în prima ligă franceză, cu 14 puncte, la 5 lungi de salvare.

Parma, cu Valentin Mihăilă titular, a învins-o pe Genoa lui Radu Drăgușin, George Pușcaș și Denis Drăguș, scor 2-0, în etapa cu numărul 23 din Serie B. La oaspeți, Drăgușin a fost integralist, Pușcaș a intrat în partea secundă, iar Drăguș nu a fost folosit.

Mihăilă s-a accidentat în minutul 14 și a fost înlocuit. 

Neftchi Baku, formația antrenată de Laurențiu Reghecampf în Azerbaidjan, a învins-o pe Sumqayit, scor 2-0, în runda 21 din prima ligă.

Neftchi e pe locul 3 în acest moment, cu 44 de puncte. Distanța față de liderul Qarabag este imposibil de remontat, 13 lungimi.

Al Sharjah, formația pregătită de Cosmin Olăroiu, s-a impus cu 4-0 pe terenul lui Bani Yas, echipa antrenată de Daniel Isăilă. Meciul a făcut parte din etapa cu numărul 15 a primei ligi din Emiratele Arabe Unite. 

Al Sharjah ocupă poziția secundă, cu 31 de puncte obținute în 15 runde. Bani Yas e pe 9, cu 18 puncte.

Vlad Chiricheș (33 de ani) a fost titular pentru Cremonese în eșecul cu Lecce, scor 0-2, din runda cu numărul 21 de Serie A. 

Fundașul central român poartă o parte din vină la reușita de 0-1, semnată de Federico Baschirotto. Fundașul lui Lecce a reluat cu capul dintre apărătorii centrali. Chiricheș a fost înlocuit în minutul 74.

Ianis Hagi (24 de ani) a fost rezervă la Rangers în meciul de pe teren propriu cu Ross County, scor 2-1. 

Ianis a bifat o singură apariție în actuala stagiune. A jucat 19 minute în Rangers - St. Johnstone, scor 2-0.

Adrian Rus și Olimpiu Moruțan au fost titulari la Pisa, iar Marius Marin a fost suspendat, în meciul cu Sudtirol, 0-1. Partida a contat pentru etapa #23 din Serie B. Pisa e pe locul 8, iar oaspeții de azi sunt pe 4.

Rus a avut șansa de a marca pentru echipa sa, dar mingea trimisă de el din lovitură liberă, în minutul 60, a fost respinsă de portar în bară. Moruțan a ieșit și el în evidență prin câteva șuturi periculoase, dar nu a putut înscrie.

Al Tai (locul 10 în Arabia Saudită), echipa lui Mirel Rădoi, a jucat acasă, cu Al Ittihad (locul 4), în etapa #15. Oaspeții au învins în prelungiri la al doilea meci al fostului selecționer pe banca arabilor (Coronado 90+5). Etapa trecută, Rădoi a pierdut 1-2 cu Al Shabab, tot acasă.

Programul de azi

  • Antalyaspor - Gaziantep (Maxim), 18:00
  • Bani Yas - Al Sharjah (Olăroiu antrenor), 18:15
  • AS Roma - Empoli (R. Marin), 19:00
  • Pardubice (Niță) - Slavia Praga, 19:00

Programul de duminică

  • Kalba (Cicâldău) - Al Wahda, 15:00
  • Auxerre (I. Radu) - Reims, 16:00
  • Neftchi Baku (Reghecampf antrenor) - Sumqayit, 16:30
  • Parma (Man, Mihăilă) - Genoa (Drăguș, Drăgușin, Pușcaș), 17:15
  • Palermo (Nedelcearu) - Reggina, 17:15
  • Al Jazira (Fl. Tănase) - Khorfakkan, 18:15
  • PAOK (R. Lucescu antrenor) - Olympiakos, 20:30
  • Inter - AC Milan (Tătărușanu), 21:45

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.