Liga 1

Nervi la conferința lui Mihai Stoica » Oficialul FCSB a început să țipe: „Mă înnebunești cu întrebările astea!”

FOTO: Imago

Articol de David Marinescu  —  Saturday, 04 February 2023

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, s-a enervat la conferința premergătoare partidei cu CFR Cluj.

  • CFR Cluj - FCSB e programat duminică, 5 februarie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport. 

Oficialul roș-albaștrilor a fost întrebat despre declarația dată de Gigi Becali cu privire la fundașul Joyskim Dawa, care va absenta la Cluj, după ce a fost eliminat în meciul cu Farul.

 „Zic și eu cum a zis comentatorul «Din fericire, nu va fi cu CFR». Dacă avea și tehnică, Dawa era de Real Madrid. Are putere, viteză, forță. Dacă avea și tehnică... Are unele, dar nu are altele”, a spus Gigi Becali.

Mihai Stoica s-a enervat la conferința de presă

Întrebat despre Dawa, Mihai Stoica a avut o reacție nervoasă și a început să țipe în timpul conferinței.

 „Patronul spunea mai în glumă, mai în serios, că se bucură că Dawa că are roșul. Ție cum ți se pare...”, a spus jurnalistul, întrerupt de MM: „Nu comentez! Nu! Oprește-te! Nu voi cataloga eu...”.

 „Nu voiam să îți cer să comentezi ce a spus patronul. Voiam să te întreb dacă mai poți cu erorile comise de Dawa. Că nu e prima”, a continuat jurnalistul, moment în care MM Stoica s-a enervat.

 „Dacă mă lăsai să mă opresc, nu mă enervai acum. Tu nu înțelegi ca în viața mea... Mă cunoști? Mă cunoști. De 31 de ani sunt în fotbal și în viața mea nu am criticat un jucător. Mă înnebunești cu întrebările astea! Nu critic fotbaliștii. Dacă am ceva să le spun, o fac în particular.

Să fii mai atent când vorbesc! Am spus că pot critica un jucător dacă e vorba de atitudine. Eu nu sunt antrenor. Sunt cu alte probleme pe aici. Nu critic jucătorii! Chiar nu înțelegi? Alții critică jucătorii”, a încheiat Mihai Stoica.

VIDEO Totul despre CFR Cluj – FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.