Liga 1

Se lucrează din greu înainte de CFR Cluj - FCSB » Cum arată stadionul înainte de derby

Oficialii lui CFR Cluj fac eforturi pentru ca derby-ul cu FCSB să se joace în cele mai bune condiții.

Articol de Dan Udrea  —  sâmbătă, 04 februarie 2023

Oficialii lui CFR Cluj fac eforturi pentru ca derby-ul cu FCSB să se joace în cele mai bune condiții.

  • CFR Cluj - FCSB e programat duminică, 5 februarie, de la ora 21:00. Meciul va fi liveTEXT pe GSP.ro și în direct la TV pe OrangeSport, PrimaSport și DigiSport. 

Deși în Liga 1 multe dintre meciuri se joacă în condiții grele, din cauza gazonului, derby-ul CFR Cluj – FCSB are toate șansele să se dispute în condiții excelente.

Azi, cu o zi înaintea meciului, angajații clujenilor au început să facă toate pregătirile pentru ca gazonul să arate cât mai bine la ora meciului. Astfel, instalația de încălzire a gazonului a fost pusă în funcțiune în această dimineață, iar mai multe persoane au început să curețe zăpada care s-a depus pe stadion.

VIDEO Angajații de la CFR Cluj pregătesc gazonul pentru derby-ul cu CFR Cluj

>

Mihai Stoica, deranjat de programarea meciului

Managerul general de la FCSB a vorbit la conferința de presă despre faptul că este deranjat că meciul va începe la ora 21:00 și că acesta se va juca la o temperatură scăzută.

„„La ce mă aștept? La temperaturi scăzute, -7 sau -8 grade. E păcat. Probabil din cauza faptului că sunt meciuri importante în Europa, meciul se joacă la ora 21:00. Cred că instalația de încălzire va funcționa. CFR Cluj e un club serios, care domină fotbalul de mai bine de jumătate de deceniu”, a spus oficialul FCSB.

Cred că ne vom prezenta bine pentru că am avut cum s-au prezentat jucătorii la antrenamente după thriller-ul cu FaruL. În cel mai rău caz, dacă ne bate CFR Cluj vor fi 12 puncte diferență. Am sta mai bine decât anul trecut. Campionatul se va juca până la final 

– Mihai Stoica

VIDEO Totul despre CFR Cluj – FCSB

>

 Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.