Liga 1

Ciobotariu, dărâmat după eșecul din Giulești: „Mă simt umilit. Trebuie să iau măsuri, nu se mai poate”

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Volunatri, a avut un discurs dur după eșecul cu Rapid, scor 1-4.

Articol de Adrian Duţă  —  sâmbătă, 04 februarie 2023

Liviu Ciobotariu, antrenorul lui FC Voluntari, a avut un discurs dur după eșecul cu Rapid, scor 1-4.

„Suntem într-o cădere de formă. Am încasat 4 goluri din careul nostru, din 7-8 metri. Am fost umiliți. Am făcut doar act de prezență”, și-a început Ciobotariu discursul după meci, la Orange Sport.

Ciobotariu, după Rapid - Voluntari 4-1: „Vom schimba foaia”

„Nu am fost inspirat nici la primul 11 nici la schimbări. Problema e că am devenit o echipă vulnerabilă, nu am avut atitudine, agresivitate, personalitate. Am început cu 3 stoperi și am luat două goluri din axul central. Am părut ca o echipă mică, îmi asum rezultatul, sunt responsabil. 

Trebuie să iau măsuri, nu se mai poate. Mă simt umilit, într-un cuvânt. Mă deranjează că antrenăm ceva și facem altceva. Totul pleacă de la personalitate, nu am avut posesie, nu am trecut centrul terenului cu mingea. Suntem vulnerabili, primim gol din orice poziție. 

Noi știam unde jucăm, nu este primul meci pe Giulești. Ne așteptam să fie stadionul plin, cu atmosferă frumoasă. Noi am făcut prea multe greșeli, impardonabil la nivelul ăsta. Situația devine periculoasă. Voi lua măsuri, altfel nu putem să înaintăm. 

Mă îngrijorează situația din clasament, etapele se scurg, celelalte echipe adună puncte. Jocul nu ne dă speranțe. Vom schimba foaia și vor fi repercusiuni”,  mai declarat Ciobotariu.

Poate trebuie să ieșim la o bere undeva, să devenim mai uniți, o echipă. Înainte de pauza de iarnă ne gândeam la play-off, acum ne gândim să nu retrogradăm.

- Vadim Rața, mijlocaș Voluntari

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.