Tenis

„E cea mai rea întrebare din istorie” » Cum l-a șocat Serena Williams pe Lewis Hamilton, marele campion din Formula 1

Lewis Hamilton în loja Serenei Williams, foto: Imago

Articol de Iulian Cuibar  —  duminică, 05 februarie 2023

Lewis Hamilton, de 7 ori campion mondial de Formula 1, a povestit o întâmplare haioasă cu americanca Serena Williams, multipla campioană de Grand Slam abia retrasă din circuit. 

Într-un interviu cu întrebări rapide din 2017 pentru Tennis Magazine, Serena Williams l-a întrebat din scurt pe Hamilton: „Pe cine preferi, pe mine sau pe Venus, sora mea?”. Hamilton s-a blocat, a încercat să răspundă, dar n-a reușit: „Nu pot să răspund la această întrebare. E cea mai rea întrebare din istorie”. 

66 de startup-uri în care a investit Serena Ventures

După ce a lăsat tenisul în urmă, Serena Williams se concentrează pe un fond de investiții, gestionând un portofoliu care include deja 16 unicorni – companii evaluate la peste 1 miliard de dolari – și care îi susține pe antreprenorii care sunt de obicei subreprezentați. 78% dintre startup-urile în care a investit Serena Ventures au fost începute de femei și oameni de culoare.

Serena Williams (41 de ani) nu a mai jucat oficial din septembrie 2022, de la US Open, iar acum se dedică vieții de familie, inclusiv celei de la ferma unde crește găini și cultivă fructe și legume.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.