Liga 1

Ce s-a întâmplat pe stadion la CS Mioveni - Sepsi, la o săptămână de la scandalul de xenofobie cu FCU Craiova

Articol de Remus Dinu  —  duminică, 05 februarie 2023

CS Mioveni a obținut in-extremis o remiză în disputa de pe teren propriu cu Sepsi, scor 1-1, penalty transformat de Bogdan Rusu în prelungiri. Atmosfera a fost una liniștită în timpul partidei. Imediat după fluierul final, au existat câteva scandări xenofobe izolate.

Timp de 90 de minute, duelul de la Mioveni a fost scutit de lozincile xenofobe care au întrerupt ultimul meci al lui Sepsi, cel cu FCU Craiova. Mici incidente s-au petrecut după fluierul final.

VIDEO. Ce s-a întâmplat după fluierul final din Mioveni - Sepsi

>

În timp ce fotbaliștii covăsnenilor salutau cei 60 de suporteri veniți de la Sf. Gheorghe, așa cum obișnuiesc după fiecare meci, câțiva susținători ai gazdelor au apelat la scandări xenofobe. 

Nu a fost nimic organizat. În drum spre ieșirea din stadion, câteva persoane de la tribuna 1 au arătat semne obscene în direcția celor de la Sepsi și au apelat la injurii xenofobe: „Afară, afară, cu ungurii din țară!” sau „Bozgorii, bogorii!”. Situația a rămas calmă, fără răspuns din partea oaspeților.

Laszlo Dioszegi: „Nu am dormit 3-4 zile după meciul cu Craiova” 

La finalul partidei, Laszlo Dioszegi a vorbit despre scandalul de xenofobie de la meciul cu FCU Craiova. 

„Vreo 3-4 zile nu am dormit aproape deloc. Au fost multe discuții și nu vreau să mai vorbim. Există un regulament. Dacă nu-l aplicăm, de ce mai există?”, a spus Dioszegi.

Dezamăgire mare, dar asta e. E păcat, erau puncte importante în clasament. Am mai avut ocazii în afara golului, a fost un meci de bătaie. Nu sunt supărat pe Păun, dar nu înțeleg ce s-a întâmplat în ultimele 10 minute.  E păcat că ne-au egalat în minutul 94. Ei n-au făcut nimic, doar mingi lungi tot meciul. Aveam șansa să ne îndepărtăm puțin, dar n-a fost să fie. Răbdare și mergem înainte
- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

Plecăm cu un singur punct. E greu când iei gol în minutul 90+5. S-a făcut o greșeală. E foarte frustrant. Dar trebuie să mergem mai departe. Dacă nu câștigi la Mioveni, e cam greu să speri la play-off. Am avut meciul în mână, dar a intervenit o greșeală individuală 
- Laszlo Dioszegi, patron Sepsi

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.