Campionate

Surprins pe Tinder cu Alexandra, în poza oficială din autocarul echipei

+5 Foto
Jay Foulston (22 de ani), fundașul central al lui Taunton Town, echipă din al șaselea eșalon al fotbalului britanic, a fost surprins pe o aplicație de întâlniri într-o fotografie oficială a clubului.

Articol de Andra Mocanu  —  duminică, 05 februarie 2023

Gafă simpatică în fotbalul mic din Anglia. Jay Foulston (22 de ani), fundașul central al lui Taunton Town, echipă din al șaselea eșalon al fotbalului britanic, a fost surprins pe o aplicație de întâlniri într-o fotografie oficială a clubului. 

Taunton Town s-a deplasat sâmbătă pe terenul lui Eastbourne Boro, pentru un meci din runda cu numărul 31 din National League South. Oficialii clubului au postat o serie de imagini din autocar, în drumul spre stadion, și l-au prins „în ofsaid” pe Jay Foulston. 

Surprins pe Tinder în poza oficială

Fundașul central butona de zor telefonul pe o aplicație de dating, numită Tinder. Imaginea în care apare contul „Alexandrei” a devenit virală pe rețelele de socializare. 

Impresionat de prestația lui Foulston din prima repriză cu Boro, 0-0 în acel moment, cel care controlează contul de Twitter al clubului a scris: „Sperăm că magia lui Jay funcționează la fel de bine și în afara terenului”. Replica fotbalistului nu s-a lăsat așteptată: „Chiar a mers!”. 

Taunton s-a impus sâmbătă cu 3-0 și ocupă locul 16 în National League South, cu 31 de puncte obținute în 22 de runde. E departe de zona retrogradării, dar fără șanse la promovare.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.