Liga 1

Dan Petrescu, reacție necaracteristică după eșecul cu FCSB: „Suntem vulnerabili?”

+20 Foto
FCSB s-a impus cu 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a avut un discurs surprinzător de calm după eșec.

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Sunday, 05 February 2023

FCSB s-a impus cu 1-0 pe terenul campioanei CFR Cluj. Dan Petrescu, antrenorul campioanei, a avut un discurs surprinzător de calm după eșec. 

Dan Petrescu e de părere că formația lui ar fi meritat un rezultat de egalitate, în special datorită prestației din partea secundă. Interviul oferit de antrenorul campioanei a fost scurt, pe un ton liniștit, lucru mai puțin obșinuit în cazul lui Petrescu după un eșec.

Dan Petrescu, după CFR Cluj - FCSB 0-1: „Un egal era echitabil”

„E clar, sunt supărat. Toată echipa este. FCSB a fost mai bună în prima repriză, a avut mai multe ocazii. La pauză am vorbit puțin, am făcut și o schimbare. Am arătat bine. Dacă nu am putut să o băgăm... 

Ei au dat un gol din nimic, la prima ocazie din repriza secundă. Noi am avut înainte ocazie la Yeboah, singur cu portarul. Dacă pasa la Deac, era altceva.

A fost un meci foarte greu, mai ales pe terenul ăsta. În prima au fost mai buni, în a doua am fost noi. Probabil o remiză era echitabilă. Suntem vulnerabili că am luat gol în minutul 90?

Suntem încă pe primul loc, nu e nimic pierdut. Dar sigur, un 0-0 era mult mai bun”, a spus Dan Petrescu la Orange Sport. 

Nici nu știu ce să zic. Nu am început meciul atât de bine. Prima repriză le-a aparținut lor, pe a doua am controlat-o noi. Am avut ocazii foarte mari. A venit acea fază care nu anunța nimic. Am muncit mult pe acest gazon înghețat, pe frig. Mergem acasă supărați. Ce arată tabela, asta am meritat...
- Andrei Burcă, fundaș CFR Cluj

Citește și alte știri din fotbalul românesc:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.