Liga 1

Și-a luat gândul de la play-off? Patronul lui Sepsi, resemnat la interviuri + Ce l-a indignat: „Dacă nu aplicăm regulamentul, de ce mai există?”

Laszlo Dioszegi, după Mioveni - Sepsi 1-1 / foto: Remus Dinu (GSP.ro)

Articol de Remus Dinu  —  luni, 06 februarie 2023

Laszlo Dioszegi, patronul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, era deznădăjduit la finalul meciului cu CS Mioveni de duminică, încheiat 1-1. Deși echipa sa e în continuare pe loc de play-off, finanțatorul covăsnenilor nu și-a ascuns nemulțumirea după ce covăsnenii au luat doar un punct din duelul cu „lanterna” roșie” a Ligii 1.

Sepsi ocupă locul 6 în prezent, ultimul care asigură prezența în play-off, dar patronul clubului pare mai degrabă sceptic cu privire la viitorul imediat al echipei lui Bergodi. 

„Plecăm cu un singur punct, e greu când iei gol în minutul 93. S-a făcut o greșeală, Păun a luat al doilea galben și din cauza asta am rămas în «10», apoi a venit și greșeala lui Márk Tamás. Asta este, e foarte frustrant, dar trebuie să ținem capul sus și să mergem mai departe.

Normal că se încurcă lupta la play-off. Dacă nu câștigi la Mioveni, e cam greu să speri la play-off. Unde câștigi, dacă nu câștigi la Mioveni? Per total, consider că am avut meciul în mână, dar iată că o greșeală individuală ne-a costat și s-a făcut 1-1”, a spus Dioszegi, în dialog cu reporterii prezenți pe stadionul Orășenesc din Mioveni. 

>

Dezamăgirea e mare. E păcat, erau puncte importante. Nu sunt supărat pe Păun, însă nu înțeleg ce s-a întâmplat în ultimele 10 minute. Adversarii n-au făcut nimic, doar mingi lungi tot meciul.

- Cristiano Bergodi, antrenor Sepsi

5 victorii, 4 remize și 3 eșecuri este bilanțul covăsnenilor în deplasare, în acest campionat

Laszlo Dioszegi: „Există un regulament. Dacă nu-l aplicăm, de ce mai există?”

Dioszegi e indignat și de situația incertă legată de meciul cu FCU Craiova, oprit din cauza scandărilor xenofobe pe 29 ianuarie. Momentan, LPF nu a luat nicio decizie cu privire la deznodământul acelei partide, situație care-l macină pe finanțatorul lui Sepsi OSK.

„Nu vreau să mai vorbesc pe tema asta, au fost foarte multe discuții. Sincer, vreo 3-4 zile nu am dormit aproape deloc. Au fost multe discuții și nu vreau să mai vorbim. Există un regulament. Dacă nu-l aplicăm, de ce mai există?”, a spus Dioszegi.

Ultrașii echipei lui Adrian Mititelu au creat haos la duelul din deplasare cu Sepsi, partida fiind oprită în minutul 25. De atunci, nu s-a luat o decizie oficială în ceea ce privește soarta meciului. Săptămâna trecută, Comisia de Disciplină nu luat nicio decizie în privința situației de la Sepsi - FCU, meci întrerupt în minutul 26, la 0-0. Judecarea cazului va fi reluată miercuri, 8 februarie.

Citește și alte știri din Superligă:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.