Stranieri

Concluziile italienilor despre Ciprian Tătărușanu, învins de Lautaro Martinez în derby-ul Inter - Milan: „E criticat și pentru smog și traficul din oraș. O greșeală”

+7 Foto
Ciprian Tătărușanu, în Inter - AC Milan 1-0 // foto: Imago Images

Articol de Daniel Grigore  —  luni, 06 februarie 2023

Ciprian Tătărușanu (36 de ani) a avut o prestație încurajatoare în derby-ul cu Inter, pierdut de AC Milan, scor 0-1.

Tătărușanu a primit un gol, a fost învins de Lautaro Martinez în minutul 34 cu o lovitură de cap din apropierea porții, dar a salvat-o pe Milan în alte câteva rânduri, de două ori la șuturi periculoase ale lui Lautaro Martinez, iar târziu, în prelungirile partidei, la o execuție a lui Romelu Lukaku.

Ce scriu italienii despre Ciprian Tătărușanu după Inter - AC Milan 1-0

Publicația locală PianetaMilan i-a acordat lui Tătărușanu nota 5,5 pentru prestația lui. Milanezii i-au reproșat golul primit:

„A reușit un miracol după numai 5 minute, la șutul lui Lautaro, apoi a fost surprins la prima bară în faza golului. În repriza a doua a avut o altă paradă grozavă la Lautaro și apoi la șutul din final al lui Lukaku, dar pata rămâne pentru golul încasat”.

Jurnaliștii de la Corriere della Sera au fost mai generoși cu românul, 6,5:

„Faptul că e criticat pentru orice, chiar și smog și traficul din Cormano (n.r. - o comună din provincia Milano), este una dintre greșelile acestei echipe a Milanului.

Nu e un campion, deloc chiar, dar sunt 4 înfrângeri consecutive, nu este numai vina lui. A reușit o intervenție mare la 0-0 și a ținut «Diavolul» în viață în apneea din prima repriză. Cu cât se înțelege mai rapid acest lucru, cu atât mai bine”.

„Tătărușanu, printre cei mai buni de la Milan”

Tot 6,5 a primit Tătărușanu și de la Tuttomercatoweb: „În prima repriză s-a revanșat parțial pentru evoluțiile sale recente, de uitat, cu o intervenție de finețe la Lautaro Martinez.

Nu a putut face nimic, totuși, la lovitura de cap a lui Lautaro la capătul cornerului. A rămas printre cei mai buni și după pauză, cu mai multe intervenții bune”.

După această înfrângere, AC Milan a coborât pe 6 în Serie A. Echipa lui Pioli are 38 de puncte, 5 sub Inter, ocupanta locului 2, și 18 sub liderul Napoli.

Rezumatul VIDEO al meciului Inter - AC Milan

Mai multe știri despre stranieri: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.