Liga 1

Gigi Becali, euforic după CFR Cluj - FCSB: „Vă rog să ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor! Nici Barcelona nu juca în asemenea vijelie”

Articol de Cătălin Stroia, Valentin David (video)  —  Monday, 06 February 2023

Gigi Becali, patronul FCSB, este euforic după victoria echipei sale cu CFR Cluj, 1-0.

Într-o declarație oferită în această dimineață, omul de afaceri a lăudat jocul prestat de elevii lui Mihai Pintilii, fiind sigur că echipa lui va câștiga titlul dacă va evolua la fel ca în Gruia. 

În plus, Gigi Becali a oferit și un moment amuzant, amintind de o celebră declarație a lui Cristi Borcea. 

VIDEO Gigi Becali, impresionat de jocul din CFR Cluj - FCSB: „N-am mai văzu așa vijelie!”

>

„Nu e vorba că s-a strâns lupta. Noi, dacă jucăm așa, ne gândim să ne lăsați în pace, să ne pregătim de Liga Campionilor. Nu le-am dat nicio șansă celor de la CFR Cluj. Am fost doar noi pe teren, mai ales în prima repriză. Dacă jucăm așa, vă rog să ne lăsați să ne pregătim de Liga Campionilor. 

Golul nostru a venit ca urmare a jocului nostru. Nu ați văzut că nu s-a schimbat nimic? Nu aveai ce să schimbi. Ce să schimbi? Când joacă echipa perfect, nu ai ce să schimbi. 

Nu am văzut așa vijelie de joc. Am jucat din prima. Pac, pac, pac, pase din prima. Asemenea vijelie nu am văzut. Nu am jucat niciodată. Nici Barcelona nu juca în asemenea viteză. Meciul mi-a dat curaj. Cu un asemenea joc, nu ne poate sta nimeni în cale. În prima repriză, CFR Cluj nu a contat pe teren. CFR-ul a avut două ocazii. Una din unghi, iar la cealaltă ocazie, Yeboah nu a avut loc. Era o poziție grea, nu putea să marcheze”, a spus Gigi Becali. 

La Farul - CSU Craiova vreau să fie egal. Ambele echipe ar pierde puncte.

- Gigi Becali

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - FCSB 

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.