Liga 1

Gigi Becali, sunat de impresar după CFR Cluj - FCSB: „Prețul e acum de două milioane de euro. Nu vreau să-l mai dau”

+44 Foto
FOTO: Raed Krishan

Articol de Cătălin Stroia, Valentin David (video)  —  luni, 06 februarie 2023

După ce a decis derby-ul CFR Cluj - FCSB 0-1, mijlocașul Malcom Edjouma (26 de ani) a intrat pe lista preferaților lui Gigi Becali.

Aflat în vederile maghiarilor de la Ferencvaros, francezul a marcat un gol spectaculos în derby-ul cu CFR Cluj, iar Gigi Becali nu mai este dispus să renunțe la el.

VIDEO Gigi Becali nu mai vrea să-l dea pe Malcom Edjouma 

>

Patronul roș-albaștrilor a dezvăluit azi că după meciul din Gruia a fost sunat de un impresar și i-a transmis că prețul lui Edjouma s-a modificat.

„M-a sunat impresarul aseară în legătură cu Edjouma. I-am zis «Nu mai face 1,4 milioane de euro. Face 2 milioane de euro». Zice «Domnule, ai spus 1,4 milioane». Acum nu mai vreau să-l dau”, a declarat Gigi Becali.

FCSB l-a cumpărat pe Edjouma în vară, de la FC Botoșani, în schimbul sumei de 330.000 de euro. Francezul trecut și pe la Farul, a jucat 30 de meciuri în acest sezon, reușind 6 goluri și 3 pase de gol.

1.200.000 de euroe cota lui Malcom Edjouma, potrivit transfermarkt

VIDEO Golul marcat de Malcom Edjouma în CFR Cluj - FCSB  

>

Mijlocașul francez de 26 de ani a reușit să decidă meciul în minutul 88, după o acțiune spectaculoasă. Faza golului a pornit de la Ejdouma, care a recepționat o minge la 40 de metri de poarta lui Scuffet. Deși era înconjurat de 5 adversari, mijlocașul a pătruns către buturile italianului și i-a pasat, la întâlnire, lui Octavian Popescu. 

Acesta i-a întors mingea lui Edjouma, la marginea careului mic, iar francezul a profitat de lipsa de marcaj și a finalizat elegant, din prima, trimițând mingea pe lângă Scuffet.  

Pentru francezul adus în Liga 1 în ianuarie 2020 a fost golul cu numărul 10, în 57 de meciuri. Are 4 pentru FC Botoșani și 6 pentru FCSB.

FOTO. Cele mai tari imagini din CFR Cluj - FCSB

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.