Liga 1

Daniel Niculae i-a răspuns lui Cristi Balaj, după ce acesta s-a luat de giuleșteni: „Chiar se teme CFR Cluj de Rapid? Sau are ceva cu noi?”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Monday, 06 February 2023

Daniel Niculae, președintele Rapidului, i-a dat azi replica lui Cristi Balaj, președintele lui CFR Cluj.

Aflate în lupta pentru primele locuri din Liga 1, Rapid și CFR Cluj se contrează și la nivel oficial.

După ce Cristi Balaj a declarat pe 5 februarie că nu i se pare corect că Rapid beneficiază de un stadion nou, construit din bani publici, în vreme ce campioana plănuiește să-și modernizeze arena din fonduri proprii, Daniel Niculae a venit azi cu replica.

Daniel Niculae, replică pentru Cristi Balaj: „Chiar se teme CFR Cluj de Rapid? Sau are ceva cu Rapid?”

„De mai multă vreme am vrut să-i răspund domnului Balaj, după referirile sale repetate legate de Rapid, dar m-am abținut. Am vrut să cred că e o scăpare din partea dânsului și că de fapt nu se ia neapărat de Rapid. Dar când am văzut că se simte nedreptățit până și de faptul că Rapid joacă pe un stadion nou, am rămas pur și simplu mască!

Cum să fie dezavantajat CFR-ul că Rapid plătește chirie deloc mică, la fiecare meci pe care îl desfășoară pe teren propriu? Mă mir că nu spune că Giuleștiul e mereu plin pentru că sunt mai multe blocuri lângă stadion decât sunt în Cluj-Napoca.

OK, după meciul direct îl înțeleg că spune ce crede, inclusiv că susține că Luckassen a faultat în atac la faza la care s-a fluierat penalty. Dar chiar așa? Rapid, Rapid, Rapid? 

Chiar se teme CFR Cluj, echipa care a dominat categoric fotbalul românesc în ultimele 5 campionate, de Rapid? Mi-ar plăcea să știu că așa este, dar parcă nu-mi vine să cred! Sau poate are domnul Balaj ceva cu Rapid?”, a spus Daniel Niculae, într-un comunicat postat pe contul de Facebook al clubului.

VIDEO Ce îl ajută pe Dugandzic să fie în formă: „Nu pun presiune pe mine”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.