Liga 2

Al doilea jucător care pleacă de la CSA Steaua în această iarnă + când e următorul amical

Cristian Blaga e al doilea jucător care pleacă de la „militari” în această iarnă / Sursă foto: Facebook@ Steaua București

Articol de Remus Dinu  —  luni, 06 februarie 2023

CSA Steaua, liderul ligii secunde, se va despărți de goalkeeper-ul Cristian Blaga, 18 ani, fotbalist care n-a fost folosit deloc de Oprița în prima parte a sezonului. Portarul e cel de-al doilea jucător care pleacă de la „militari” în această iarnă, după fundașul Costinel Gugu, ajuns la Gloria Bistrița Năsăud, în cel de-al treilea eșalon.

Tânărul goalkeeper va ajunge la CSM Satu Mare, în Liga 3, potrivit celor de la Asociația Steliștilor 1947, care au mai anunțat și că belgianul Fortune Katalay, aflat în probe în ultimele zile, nu va rămâne sub comanda lui Oprița.

Roș-albaștrii se bazează între buturi pe David Dincă (18 ani) și Horia Iancu (28 de ani), postul de titular fiind ocupat de puștiul Dincă, un goalkeeper cotat la 150.000 de euro de Transfermarkt. 

Cristian Blaga

Steaua se pregătește pentru cel de-al patrulea amical al iernii

Următorul amical al Stelei va avea loc miercuri, 8 februarie, în compania colegei de eșalon Progresului Spartac. În primul joc de pregătire din această iarnă, CSA Steaua a trecut de CS Păulești cu 7-2. A urmat succesul clar cu Viitorul Dăești (5-0) și victoria la limită cu Metaloglobus, 1-0.

VIDEO Adi Popa, despre situația promovării la CSA Steaua: „Dacă nu se vrea, n-are rost să mai stau!”

>

Citește și alte știri despre Steaua:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.