Campionate

Un fost internațional sirian a fost găsit mort în ruine alături de fiul lui, ca urmare a cutremurului devastator care a lovit Turcia și Siria

Nader Joukhadar, fost internațional sirian. Foto: Facebook @ Salam Zgharta

Articol de Vlad Roșu  —  marţi, 07 februarie 2023

Nader Joukhadar, fost internațional sirian, a fost găsit mort în ruine alături de fiul lui, Taj, ca urmare a cutremurului de 7,8 grade pe scara Richter produs luni dinineață, în Turcia, în provincia Gaziantep. Peste 5.000 de persoane au murit în Turcia și Siria în urma seismului, scrie ziarul Libertatea. 

Salam Zgharta, formație din țara natală pe care a pregătit-o în perioada iulie - august 2022, a postat un mesaj cutremurător pe pagina oficială de Facebook a clubului: 

Conducerea clubului Al-Salam Zgharta își exprimă profundele condoleanțe pentru moartea antrenorului Nader Joukhadar și a fiului său, Taj, în cutremurul care a lovit Siria.
Dumnezeu să aibă milă de ei și condoleanțe familiei sale și familiei fotbalului

-comunicat Salam Zgharta 

Și Al Wathda, club la care Nader Joukhadar a evoluat în cariera de jucător, a transmis, luni, potrivit World Today News, un mesaj: 

Conducerea clubului, reprezentată de directorul Youssef Salameh, deplânge pierderea clubului nostru și a sportului sirian, a fostului nostru jucător internațional, Nader Joukhadar, și a fiului său, Taj, care a murit astăzi în zorii zilei, în urma cutremurului care a avut loc. ne-a lovit țara.

-comunicat Al Wathba 

Nader Joukhadar a decedat în urma cutremurului din Siria

În cariera de jucător, Nader Joukhadar a evoluat numai la echipe din lumea arabă: Al Ansar (Liban), Al Wathba (Siria), Al Faisaly (Iordania) și Al Wehdat (Iordania). 

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.