Liga 1

Marko Dugandzic nu l-a menajat pe antrenorul de la CFR Cluj: „Mutu e un tehnician mai modern. Dan Petrescu e de școală veche” + Ce spune despre Marian Iancu și posibila convocare la naționala Croației

Marko Dugandzic (28 de ani), atacantul croat al celor de la Rapid, a vorbit despre experiența prin care trece la gruparea din Giulești. Foto: GSP

Articol de David Marinescu  —  Tuesday, 07 February 2023

Marko Dugandzic (28 de ani), atacantul croat al celor de la Rapid, a vorbit despre experiența prin care trece la gruparea din Giulești. 

Atacantul trecut și pe la FC Botoșani și CFR Cluj este golgheterul Superligii în acest sezon, cu 15 reușite. Acesta a făcut o comparație între Dan Petrescu, tehnician cu care a colaborat la Cluj, și Adrian Mutu, antrenorul care îl pregătește la Rapid. 

De asemenea, Marko Dugandzic a precizat că nu știe cine este Marian Iancu, cel care spunea, pe 20 ianuarie, că Rapidul nu are un jucător care să dea gol. 

Marko Dugandzic: „Adrian Mutu e un tehnician mai modern. Dan Petrescu e de școală veche”

„E diferență între Adrian Mutu și Dan Petrescu, între stilul lor de jucători, între două filozofii distincte de antrenori, două viziuni. Mutu e un tehnician mai modern, tânăr, ambițios. 

Mister Petrescu e de școală veche, însă un mare profesionist, cu un CV impresionant și o mulțime de trofee cucerite. Pentru mine, Mutu e însă un antrenor foarte important, care m-a ajutat enorm și mi-a oferit încredere încă din prima zi la Rapid”, a declarat Marko Dugandzic, potrivit Playsport. 

Marko Dugandzic: „Nu știu cine e Marian Iancu”

„Nu știu cine e Marian Iancu, dar fiecare are dreptul o părere. Nu sunt aici ca să comentez declarațiile altor oameni din fotbal și nici nu e treaba mea să judec pe cineva. 

Treaba mea la Rapid e să joc, să ajut echipa, să marchez”, a mai spus Marko Dugandzic, potrivit sursei citate. 

Marko Dugandzic: „Sper ca selecționerul Croației se va gândi să-mi dea o șansă”

Atacantul Rapidului a mai precizat că așteaptă un telefon de la selecționerul naționalei Croației, Zlatko Dalic (56 de ani). Marko Dugandzic a evoluat la naționalele U16, U18, U19 și U21 ale Croației, fără să bifeze însă veun meci în tricoul naționalei mari a balcanicilor. 

„Ar fi îndeplinirea celui mai mare vis convocarea la naționala Croației. N-am deocamdată niciun semn în acest sens. Dar, în acest moment, sunt cel mai bun marcator din lume dintre atacanții croați la nivelul primelor ligi, iar asta mă face să sper că selecționerul se va gândi să-mi dea o șansă”, a concluzionat Marko Dugandzic. 

VIDEO. RAPID - SEPSI 3-0 / Marko Dugandzic: „Este primul meu hat-trick!”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.