Liga 1

Rică Răducanu a analizat gestul incredibil al lui Arlauskis din partida cu Farul: „Are furii din astea. El era pornit să-i tragă una lu’ ăla”

Arlauskis, portarul lui CS Universitatea Craiova, foto: Imago

Articol de David Marinescu  —  marţi, 07 februarie 2023

Rică Răducanu (76 de ani), fostul mare portar al Rapidului, a comentat gestul incredibil a lui Giedrius Arlauskis (35 de ani) din meciul Farul - CS Universitatea Craiova, scor 2-1, în runda cu numărul 24 din Liga 1. 

Fostul goalkeeper al giuleștenilor a spus că centralul partidei nu ar fi trebuit să acorde penalty la acea fază, având în vedere că portarii se enervează mai ușor, din cauza „loviturilor și a săriturilor”. 

Rică Răducanu, despre gestul lui Arlauskis din Farul - CS Universitatea Craiova: „Are furii din astea”

„El, în prima fază, era supărat, pentru că are furii din astea. În primul rând, la portar trebuie să o lași mai ușor pentru că portarii nu sunt prea sănătoși din cauza loviturilor, săriturilor, dar el din prima fază, după ce s-a sculat, în mod expres s-a dus. 

L-am văzut cum pleacă. Nu trebuia să dea 11 metri, ținând cont la ce e în capul unui portar pentru că se enervează, am pățit și eu. El știe cum a gândit, dar îți spun după cum a decurs faza, el era pornit să-i tragă una lu’ ăla. 

În prima fază ăla l-a lovit, l-a ciupit puțin. Pe urmă el a scăpat de încă unul, a fugit, s-a dus cu dreptul și a intrat direct în el”, a declarat Rică Răducanu, potrivit Fanatik. 

Rică Răducanu: „De nebun a reacționat Arlauskis așa”

„De nebun a reacționat Arlauskis așa. Am mai zis că portarii au ceva la cap din cauza căzăturilor. L-am urmărit de mult, de când e în România. Portar bunicel, dar fiecare dintre noi greșește și dacă el așa a gândit faza aia, ce să-i fac? Știu că a avut antecedente, l-am urmărit când era la Cluj.

Îl știu de când e în România. Nu mă uit la portari, mă uit în general la meciuri, dar imediat îi sare țandăra din cauza căzăturilor și a loviturilor. 

Credeți că el când se gândea să-i tragă una, se gândea că va face penalty?”, a mai precizat Rică Rădcuanu, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Arlauskis, gest halucinant în Farul - CSU Craiova: „Cel mai stupid penalty pe care îl putea comite cineva”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.