Liga 1

Soarta favoritului lui Becali e în mâinile lui Pintilii: „Jocul nostru nu depinde de el!”

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, i-a dat mâna liberă lui Mihai Pintilii (38 de ani) în stabilirea liniei defensive la FCSB.

Articol de Adrian Jitea  —  marţi, 07 februarie 2023

Gigi Becali (64 de ani), finanțatorul celor de la FCSB, i-a dat mâna liberă lui Mihai Pintilii (38 de ani) în stabilirea liniei defensive la FCSB. 

Joyskim Dawa (26 de ani), favoritul lui Gigi Becali din prima parte a sezonului, a fost suspendat în derby-ul cu CFR Cluj, câștigat de FCSB cu 1-0. Iulian Cristea (28 de ani), înlocuitorul lui, a avut o prestație solidă, lăudat inclusiv de Mihai Stoica. Gigi Becali spune că antrenorul Mihai Pintilii are libertate în stabilirea cuplului de fundași centrali.

Gigi Becali: „Pintilii să facă ce vrea cu Dawa!”

„Băi, nu știu. Ce vrea Pintilii să facă, aia face. E treaba lui asta, chiar că nu mă bag, adică să joace cu cine vrea. Jocul nostru nu de Dawa depinde, trebuie să ne facem noi jocul, cum am jucat cu CFR. 

Adică n-am văzut așa vijelie de joc, pac-pac-pac, pasă din prima, pasă din prima, așa vijelie n-am văzut! Noi n-am jucat niciodată asemenea vijelie de joc. Nici Barcelona nu juca în așa viteză”, a spus Gigi Becali. 

RMN-ul unui dezastru: 8 meciuri în care care Joyskim Dawa a fost repetent

Prestația dezolantă a camerunezului din derby-ul cu Farul, cedat de FCSB 2-3 în urmă cu două etape, nu doar că nu e singulară în acest sezon de Liga 1, dar ea completează o serie de partide distruse de Dawa.

E pentru a 8-a oară când el primește un calificativ sub nota 5 în Gazeta Sporturilor. Și în jocul tur cu echipa lui Hagi, Dawa a fost personaj negativ, fiind notat cu 4.

MECINOTA GSP DAWA
Rapid - FCSB 2-04
FCSB - FCU Craiova 1-14
Farul - FCSB 3-14
FCSB - Voluntari 1-14
FCSB - UTA 2-14
Sepsi - FCSB 0-13
FCSB - Farul 2-32

VIDEO. Gigi Becali, impresionat de jocul din CFR Cluj - FCSB: „N-am mai văzut așa vijelie!”

>

Citește și alte știri despre FCSB:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.