Liga 1

Vrea la Poli

Articol de Adrian Bucur  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Alin Stoica şi-a încheiat conturile cu belgienii de la Mouscron şi ar vrea să revină la Timişoara.

Fostul jucător al Politehnicii Timişoara, Alin Stoica (28 de ani), ar putea fi o mutare surpriză pentru bănăţeni.
Mijlocaşul recunoaşte că a greşit în iarnă, cînd a declinat oferta lui Marian Iancu, alegînd să se în­toar­că în Belgia, la Excelsior Mous­cron, şi este dispus să revină la Ti­mi­şoara. Stoica şi-a cerut iertare boss-ului timişorean, declarîndu-se gata să revină la Poli, dacă va fi cău­tat. “Eu îl respect foarte mult pe dom­nul Iancu, pentru modul cum m-a tratat şi pentru felul în care a vor­bit cu mine. Probabil dînsul este su­părat pe mine, dar sper să mă în­ţe­lea­gă. Acum sînt un jucător liber şi sînt dispus să ascult orice ofertă. Nu ascund că mă interesează şi Ti­mi­şoa­ra, dar trebuie să fiu sunat”, şi-a exprimat Stoica dis­po­ni­bi­li­tatea. În schimb, patronul bă­nă­ţe­nilor, nu i-a dat prea mari speranţe fot­­balistului: “Şi eu ţin mult la Alin, dar atît! Oferta noastră s-a con­sumat între timp”.

4 meciuri a jucat Alin Stoica la Poli, în sezonul 2005/2006

8 echipe a schimbat mijlocaşul de-a lungul carierei

Chidi vine azi
Poli va face prima mu­ta­re pe piaţa transferurilor. Timişorenii l-au achi­zi­ţio­nat pe Philip Chidi Onyemah de la Rio Ave, un nigerian de 24 de ani, care poate evolua şi ca mijlocş şi ca ata­cant. Chidi va ajunge azi la Bucu­reşti, la sediul BkP. Ni­­ge­rianul de 1.82 cm şi 78 de ki­lo­gra­­me a marcat 4 goluri în 28 de me­­ciuri pentru Rio Ave în 2008. În schimb, transferul lui Hugo Al­can­ta­ra a picat din cauza pretenţiilor mari ale celor de la Belenenses.

Cere nemţi
Vali Bădoi şi-ar dori un adversar din Ger­mania în UEFA. “Cu două-trei întăriri şi cu o pregătire bună eu
zic că putem să intrăm în grupe. Aş prefera o echipă germană. Cu Rapidul am jucat bine cu Hertha, Stuttgart şi Ham­burg. Au stadioane fru­moa­se, spectatori mulţi, de ce nu? Pro­babil ei ar pleca favoriţi, dar am avea şi noi şansa noastră”,
a spus Bădoi.

Pleacă Elvio?
Argentinianul Elvio Martinez a declarat ieri că e posibil să nu mai revină la Poli după vacanţă. “Vom vedea ce se întîmplă zilele următoare în privinţa con­trac­tu­lui, însă e complicat. Nu ştiu dacă formaţia mea din Argentina îmi va da drumul”, a spus mijlocaşul. Marian Iancu a declarat, însă, că Poli decide dacă-l păstrează, avînd prima opţiune la cumpărare. “Opţiunea era pentru vară. Am cerut ca termenul să se modifice pentru februarie 2009, pentru că nu a avut timp să se acomodeze. Aşteptăm răspunsul”.

“Preţul corect!”
După ce Gigi Becli a declarat că fratele şi, totodată, impresarul lui Artiom Karamian, Artur, a cerut 3 milioane de euro pentru ca armeanul să meargă la Stea­ua, Iancu a declarat că preţul e unul corect. “Asta e valoarea lui, este o valoare pe care aş vrea să o cîştige la Timişoara, în anii pe care îi va mai petrece aici. Eu oricum o să fac tot ce pot ca el să cîştige banii aceştia, aici sau la o echipă din străinătate. După participarea în UEFA, Karamian poate să aibă oferte la această valoare”, a spus Iancu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.