Gimnastica

Gimnasta care a devenit milionară la 20 de ani, mesaj surprinzător: „Eu obsedată de tine? Da, sunt obsedată de tine!”

Articol de Andra Mocanu  —  Wednesday, 08 February 2023

Olivia Dunne, 20 de ani, a avut un mesaj enigmatic pe rețelele sociale.

Gimnasta americană de la Louisiana State University e mai faimoasă pe social media decât în sală, are 3,3 milioane de followers pe Instagram, peste 7 milioane pe TikTok și 3,2 milioane de dolari în cont.

Recent, ea a postat un mic clip video în care afirmă: „Eu obsedată de tine? Da, sunt obsedată de tine! Știi tu cine ești". Fără a spune și despre cine este vorba.

Olivia Dunne a devenit milionară la doar 20 de ani

Olivia este și plătită bine pentru parteneriatele cu diferite firme. Până acum, a strâns două milioane de dolari.

Dunne este gimnastă la Louisiana State University, iar povestea ei de succes a început odată cu o schimbare în politica NCAA (n.r.- Asociația Națională a Atleților la nivel de colegiu), care a votat pentru ridicarea anumitor restricții privind sportivii universitari, cărora le era interzis să profite de pe urma numelor și a imaginii lor, potrivit Marca.

Regulile NCAA împiedicau sportivii să obțină resurse financiare de pe urma faimei lor, dar odată cu eliminarea acestei politici în 2021, vedeta echipei naționale a SUA a putut să profite și să devină milionară, semnând un contract cu WME Sports, o agenție care reprezintă și alte vedete cum ar fi Serena Williams și Novak Djokovic, ceea ce i-a adus o sponsorizare din partea mărcii de îmbrăcăminte Vuori.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.