Campionate

Cristi Chivu, eliminat de o formație din Ucraina în play-off-ul UEFA Youth League

Inter U19, echipa pregătită de Cristian Chivu, a terminat 1-1 după 90 de minute și a fost învinsă (4-5) după executarea loviturilor de departajare de Ruh Vinniki, în play-off-ul UEFA Youth League.

Articol de Daniel Scorpie  —  miercuri, 08 februarie 2023

Inter Milano U19, echipa pregătită de Cristian Chivu, a terminat 1-1 după 90 de minute și a fost învinsă (4-5) după executarea loviturilor de departajare de Ruh Vinniki, în play-off-ul UEFA Youth League. Meciul s-a jucat în Polonia, la Stalowa Wola.

Cristi Chivu a ratat dramatic calificarea în „optimile” UEFA Youth League. Condusă cu 1-0 la pauză, echipa Primavera nerazzurra a revenit și a egalat prin Esposito (52), împingând jocul cu Ruh Vinniki la loviturile de departajare. 

La 3-2, Inter U19 a avut șansa de a câștiga, dar Fontanarosa a ratat, pentru ca apoi, la 3-3, să greșească decisiv și Stankovici

Cristi Chivu e la retrogradare în campionat

Inter U19 a terminat în faza grupelor pe locul 3, după Barcelona și Bayern, reușind să o învingă tur-retur doar pe Viktoria Plzeň U19. Și în ediția trecută, trupa lui Chivu s-a oprit tot înaintea „optimilor” Youth League, cedând cu 1-3 în fața slovacilor de la Zilina U19. 

Nici în campionat Inter U19 nu stă deloc bine. Este pe locul 11 din 18, la numai patru puncte de barajul pentru evitarea retrogradării.

VIDEO. Ioan Sdrobiș, despre Cristi Chivu: „A pășit bine, a luat-o de jos. Bravo lui, bravo lui!”

>

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.