Liga 1

Fanii celor de la FCSB vor să boicoteze meciul cu FC Voluntari » Anunțul ferm: „Stăm afară și scandăm împotriva lor”

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 08 februarie 2023

FCSB va juca pe terenul lui FC Voluntari, duminică, 12 februarie, dar fanii roș-albaștrilor sunt gata să boicoteze meciul din etapa 25-a din Liga 1.

Prin vocea liderului Gheorghe Mustață, fanii FCSB anunță că au de gând să nu se prezinte la meci. Acesta declară că ilfovenii au stabilit la 70 de lei prețul pe un bilet. Astfel, ultrașii susțin că nu vor intra pe stadion, ci vor sta în fața arenei și vor scanda împotriva primarului din Voluntari, Florentin Pandele.

Fanii FCSB sunt gata să boicoteze meciul cu FC Voluntari 

„O să stăm afară! Vrem să boicotăm meciul, să stăm în afara stadionului și să scandăm împotriva lui Pandele și Bălănescu (n.r- Bogdan Bălănescu, directorul general al echipei). E inadmisibil! 

La Cluj (n.r. - CFR Cluj - FCSB) biletele pentru oaspeți au fost 20 de lei. Nouă ne cer 70 de lei și ei le dau invitații gratuite oamenilor lor”, a spus Gheorghe Mustață, potrivit sport.ro. 

Se anunță cel mai tare play-off din Superliga 

Se anunță cel mai tare play-off, dar până la startul părții a doua mai sunt 6 etape. În care mai sunt de jucat însă doar 20% din meciurile directe dintre formațiile de pe zona actuală de play-off. 

Ce va urma e greu de prevăzut, însă poate că cea mai mare relevanță pentru a anticipa cum va arăta play-off-ul e modul în care echipele respective s-au comportat atunci când au jucat între ele pe parcursul sezonului regulat. Farul e cea mai bună și în acest clasament. Are cel mai mare procentaj de puncte (cele câștigate raportate la punctajul maxim), fiindcă nu toate formațiile au același număr de meciuri.  

În schimb, Rapid face un salt de două locuri față de clasamentul general. E pe locul 2, peste CFR, chiar cu un volum de partide superior trupei lui Dan Petrescu. Șocant e nivelul FCSB-ului, care a adunat doar 9 puncte în 8 jocuri. Doar Sepsi e mai slabă!

În care mai sunt de jucat însă doar 20% din meciurile directe dintre formațiile de pe zona actuală de play-off. Ce va urma e greu de prevăzut, însă poate că cea mai mare relevanță pentru a anticipa cum va arăta play-off-ul e modul în care echipele respective s-au comportat atunci când au jucat între ele pe parcursul sezonului regulat. Farul e cea mai bună și în acest clasament. 

Are cel mai mare procentaj de puncte (cele câștigate raportate la punctajul maxim), fiindcă nu toate formațiile au același număr de meciuri.  În schimb, Rapid face un salt de două locuri față de clasamentul general. E pe locul 2, peste CFR, chiar cu un volum de partide superior trupei lui Dan Petrescu. Șocant e nivelul FCSB-ului, care a adunat doar 9 puncte în 8 jocuri. Doar Sepsi e mai slabă!

 VIDEO Totul despre FC Voluntari - FCSB 

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.