Liga 1

Acuzat de Balaj că arbitrează la ordin! » Au delegat la Rapid - FCU Craiova „centralul” care a provocat scandalul sezonului

Cătălin Popa, 42 de ani, a fost delegat la partida Rapid - FCU Craiova de vineri, ora 20:00, un meci care se anunță a fi unul cu cântec.

Articol de Alexandru Barbu  —  Thursday, 09 February 2023

Cătălin Popa, 42 de ani, a fost delegat la partida Rapid - FCU Craiova de vineri, ora 20:00, un meci care se anunță a fi unul extrem de tensionat.

Popa va fi ajutat la cele două tușe de Florin Neacșu și Romică Bîrdeș, în timp ce în camera VAR vor oficia Sorin Costreie și Valentin Avram.

Scandal uriaș în toamnă cu Cătălin Popa: a inventat două penalty-uri pentru Rapid

Rapid - CFR 2-1, disputat la finalul lunii octombrie 2022, a produs poate cel mai mare scandal de arbitraj din acest campionat. Cătălin Popa a fost acuzat violent de clujeni în principal din cauza celor două penalty-uri acordate în favoarea Rapidului, ambele inventate. Primul la 0-0, al doilea la 1-1, care a și stabilit rezultatul final - detalii, pe larg, AICI.

„Mă gândesc că faci asta dacă ai ordin și spatele asigurat”, a „tunat” după acel joc Cristi Balaj, președintele CFR-ului.

Tensiuni înainte de Rapid - FCU Craiova

Va fi prima partidă la care vor asista fanii echipei din Bănie după cel de la Sf. Gheorghe, suspendat de arbitru în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe repetate ale ultrașilor olteni.

Fanii lui FCU Craiova au anunțat că vor veni la meciul din Giulești, în timp ce patronul clubului, Adrian Mititelu, a afirmat că FCU nu-și asumă prezența acestora. 

Suporterii olteni vor fi în număr de 400 la meci. Rapid este de acord ca ei să asiste la meci din sectorul destinat oaspeților, urmând să-i anunțe că vor fi evacuați la primul gest xenofob sau rasist.

VIDEO. Toate detaliile înaintea meciului Rapid - FCU Craiova:

>

Mai multe articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.