Campionate

Fiul unui fost patron controversat din Liga 1 e număr 10 la AC Milan U18: „Superfotbalist, o raritate! L-a vrut și Barcelona”

Alexandru Șiman (17 ani), fiul lui Vasile Șiman, fostul patron al Sportului Studențesc, e „decar” la AC Milan U18.

Articol de Remus Răureanu, Alexandru Barbu  —  joi, 09 februarie 2023

Alexandru Șiman (17 ani), fiul lui Vasile Șiman, fostul patron al Sportului Studențesc, e „decar” la AC Milan U18!

Prezență interesantă în fotbalul din Vest. GSP a descoperit că un român e legitimat la juniorii celor de la AC Milan. Numele lui: Alexandru Șiman, nimeni altul decât băiatul lui Vasile Șiman, conducătorul Sportului din perioada 1999-2017.

VIDEO. Alexandru Șiman, „decar” la AC Milan U18

>

Alexandru e născut în 2005, joacă pe postul de atacant și poartă „10” pe spate la AC Milan. E descris de o persoană din fotbal care-l cunoaște foarte bine drept un „superjucător, o raritate, a fost în vederile celor de la AS Monaco și Barcelona”.

Alexandru Șiman, alături de scouterul Bogdan Costicea

Până să ajungă la AC Milan, Alexandru Șiman a mai jucat în România pentru Sport Team și Sportul Studențesc. El are deja câteva prezențe și pentru „naționalele” de juniori ale României. 

Vasile Șiman e unul dintre personajele colorate date de fotbalul românesc după Revoluție. De-a lungul timpului, omul de afaceri a fost în centrul mai multor controverse, ca primele sub formă de paltoane și pantofi, legăturile cu rakeții din Ucraina sau întârzierile foarte mari la salariile jucătorilor.

Vasile Șiman

Mai multe știri de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.