Stranieri

Presa italiană critică strategia lui AC Milan: „Nu vă așteptați ca Tătărușanu să devină Duckadam”

Articol de Theodor Jumătate  —  joi, 09 februarie 2023

Accidentarea lui Mike Maignan, 27 de ani, continuă să le dea bătăi de cap celor de la AC Milan. Jurnaliștii italieni îi critică pe oficialii rossonerilor, care nu s-au gândit la varianta de rezervă. 

„Nici măcar în perioada de transferuri din ianuarie nu au căutat un portar apropiat de nivelul francezului. Și nu vă așteptați ca Tătărușanu să devină un nou Duckadam, pentru a numi un compatriot mai ilustru, legendarul goalkeeper al Stelei, campioana Europei în 1986”, a comentat cotidianul roz. 

Tătărușanu, încă cinci meciuri în poarta lui Milan

Absent din septembrie, când s-a accidentat la naționala Franței, suferind o leziune la mușchiul geamăn medial al pulpei stângi, Maignan trebuia să redevină titular marțea viitoare, cu Tottenham, în turul „optimilor” Ligii.

Anunțul președintelui clubului a fost prea optimist, astfel că s-a dat un nou termen pentru recuperarea totală, pe 8 martie, la returul cu Spurs, de la Londra. 

În aceste condiții, Ciprian Tătărușanu, care a împlinit azi 37 de ani, va mai evolua în minimum cinci partide ale rossonerilor: cu Torino, Monza, Atalanta și Fiorentina, în campionat, plus duelul cu Tottenham pe San Siro. Și portarul Lloris va lipsi la Spurs, trebuind să se opereze la genunchi.

Citește și alte știri despre stranieri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.