Liga 1

Atacantul din Liga 1 care îl impresionează pe „Cobra” Adrian Ilie: „Are o explozie...”

Adrian Ilie / foto: GSP

Articol de Remus Dinu  —  vineri, 10 februarie 2023

„Cobra” Adrian Ilie laudă ultimele evoluții ale lui Marko Dugandzic (28 de ani), atacantul reinventat de Adrian Mutu la Rapid. 

După cele două hat-trick-uri din 2022, Dugandzic a ajuns la 15 goluri stagionale, devenind un candidat serios la titlul de golgeter al României. Evoluțiile sale i-au atras atenția fostului mare atacant al Stelei și al Valenciei. 

„Joacă foarte bine acasă Rapidul şi cu siguranţă se va bate și ea pentru titlu. Dugandzic a fost jucătorul celor de la CFR Cluj. Pe ăsta nu l-au mai pierdut? Nu a plecat de la CFR? Şi este cel mai în formă atacant din campionat. Are o explozie...

Dacă ar juca toate meciurile pe Giuleşti, Rapid ar câştiga detaşat campionatul. Detaşat! Poate o să găsească echilibrul între meciurile de acasă şi cele din deplasare”, a spus Adrian Ilie, conform Fanatik

Marko Dugandzic, apreciat de fanii din Giulești

Marko Dugandzic, dat afară de CFR Cluj, a devenit unul dintre favoriții tribunei în Giulești. Atacantul croat are o relație specială cu galeria Rapidului. Fanii îi scandează numele: „Markooo, Markooo!” în stilul în care o fac argentinienii cu superstarul Leo Messi. 

„Atmosfera e incredibilă. Toată lumea care vine în Giulești spune că e extraordinar. Am demonstrat pe teren că suntem aproape invincibili aici. Le mulțumesc pentru sprijinul pe care ni-l oferă. M-au primit foarte bine, le mulțumesc", a comentat Dugandzic, după victoria cu Voluntari. 

Atacantul croat a luat mingea acasă după tripla reușită sâmbătă. „O nouă seară grozavă pentru mine și pentru echipă. Am marcat patru goluri, nu ne așteptam la reușita lor din final. Suntem cu un pas mai aproape de obiectiv, calificarea în play-off", a punctat Marko. 

Vârful de 28 de ani spune că nu face un scop în sine de a deveni gogheter. „Nu am un secret. Așa cum am spus-o și înaintea meciului, nu mă concentrez prea mult la goluri, nu pun multă presiune pe mine. Echipa e aici și mă ajută. Sper să marcăm în continuare la fel de mult”.

VIDEO Adrian Mutu: „Am jucat cu echipe mai puternice decât FCU Craiova, iar băieții au răspuns foarte bine”

>

Citește și alte știri de actualitate: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.