Stiri extrasport

„Cea mai sexy jucătoare din lume” l-a depășit pe Roger Federer la urmăritori, dar s-a supărat: „Nu îmi dau like pentru fotbal ...”

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 10 februarie 2023

Alisha Lehmann a devenit cea mai urmărită sportivă pe rețelele sociale în Elveția, ea depășindu-l astfel pe Roger Federer. 

Fotbalista care evoluează la Aston Villa are 11,6 milioane de urmăritori, în timp ce fostul jucător de tenis a rămas la 11,2 milioane. Cu toate acestea, ea a spus: „Mulți oameni văd doar partea socială a vieții mele și nu știu cum joc fotbal. Sunt dezamăgită de acest lucru pentru că muncesc din greu pentru a deveni cea mai bună variantă a mea pe teren", a spus Alisha.

„Cea mai sexy jucătoare din lume” și-a părăsit partenera și se iubește acum cu un fotbalist

Alisha Lehmann, jucătoare de bază în echipa națională a Elveției, a susprins pe toată lumea în momentul în care a anunțat relația cu Douglaz Luiz. Până anul trecut, ea a trăit o poveste de dragoste cu Ramona Bachmann, colega ei de națională, în prezent legitimată la PSG. Ruperea relației a fost un adevărat șoc.

Alisha declara în urmă cu mai mulți ani că Ramona e modelul ei în fotbal. Jucătoarea de la Aston Villa a decis acum să-și refacă viața, iar cea mai recentă imagine postată pe rețelele de socializare a devenit rapid virală.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.