Campionate

Klopp are zilele numărate la Liverpool: „Situația este jalnică, e vina lui pentru prăbușirea echipei”

Jurgen Klopp, criticat de presă. Foto: Imago Images

Articol de Daniel Scorpie  —  vineri, 10 februarie 2023

Jurgen Klopp (55 de ani) este considerat principalul responsabil pentru criza lui Liverpool și soarta lui depinde mult de duelul cu Real Madrid din „optimile” Ligii Campionilor.

  • Liverpool - Real Madrid se joacă marți, 21 februarie, de la ora 22:00, liveTEXT pe GSP.ro
  • Returul se joacă pe data de 15 martie, la Madrid, liveTEXT pe GSP.ro

Liverpool trece probabil prin cea mai profundă criză de când e pregătită de Klopp, cu un singur punct câștigat în ultimele patru etape din Premier League, și presa engleză îl critică pe managerul german. 

Cel mai recent atac vine din partea beIN SPORTS, care consideră că zilele neamțului pe banca tehnică a „cormoranilor” sunt numărate.

„Jurgen Klopp încearcă din răsputeri să-l imite pe Pep Guardiola”

În analiza sa, Richard Keys a developat defectele de abordare a situației prin care trece echipa de pe Anfield Road, aflată pe locul 10 și depășită de Fulham, Brighton și Brentord: „E păcat, Klopp încearcă din răsputeri să-l imite pe Guardiola în conferințele de după meciuri, cum s-a întâmplat cu Wolves, când s-a certat cu un jurnalist pentru că nu i-a plăcut ce scrisese acesta. 

E jalnic. Când un antrenor intră în conflict cu presa nu există decât un învingător și acela nu e antrenorul. Cred că va pleca. Nu acum, dar dacă drumul în Ligă se oprește la meciul cu Real Madrid, începutul stagiunii viitoare nu-l va mai găsi la Liverpool. Actuala echipă e fantoma celei care a fost și prăbușirea aceasta e numai culpa managerului”.

„Jurgen Klopp trebuia să înceapă reconstrucția la Liverpool”

Același analist explică și unde a greșit tehnicianul al cărui angajament expiră în 2026: „Nu a început să reconstruiască atunci când trebuia, asta era una dintre capacitățile cele mai importante ale lui Ferguson, să facă bucăți echipe câștigătoare și să asambleze altele. 

La ce s-a gândit Liverpool când a decis să-i țină pe Milner, Henderson și Firmino? Și Thiago Alcantara nu mai e ce-a fost, a devenit jucătorul greșit în echipa greșită și la momentul greșit, frânează jocul. Și Robertson e în scădere. Oricine se va afla pe banca lui Liverpool în stagiunea următoare va avea mult de lucru. Credeți că o s-o facă Jurgen Klopp? Eu nu!”.

VIDEO. Octavian Abrudan a rememorat greșeala din meciul Stelei cu Liverpool: „Am simțit că se dărâmă stadionul pe mine!”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.