Liga 1

Ultrașii lui FCU Craiova au ajuns în București: scandări xenofobe în Gara de Nord! Sunt însoțiți de jandarmi în drum spre Giulești

+8 Foto
Galeria celor de la FCU Craiova a ajuns în București, unde diseară, de la 20:00, va asista la partida cu Rapid din Giulești.

Articol de Vlad Nedelea, Iosif Popescu (video)  —  vineri, 10 februarie 2023

Galeria celor de la FCU Craiova a ajuns în București, unde diseară, de la 20:00, va asista la partida cu Rapid din Giulești

Aproximativ 400 de olteni au sosit în această după-amiază în Capitală, la 17:42, cu un tren care a avut 15 minute întârziere. În Gara de Nord au fost aduși și pompieri, ca măsură de siguranță.

Rapid - FCU Craiova » Galeria oltenilor, scandări xenofobe la sosirea în Capitală

Imediat cum au pășit pe peron, ultrașii alb-albaștrilor au dat startul scandărilor xenofobe.

>

Galeria venită din Bănie va merge pe jos până la stadionul din Giulești.

Tensiuni înainte de Rapid - FCU Craiova

Va fi prima partidă la care vor asista fanii echipei din Bănie după cel de la Sf. Gheorghe, suspendat de arbitru în minutul 26 din cauza scandărilor xenofobe repetate ale ultrașilor olteni.

Fanii lui FCU Craiova au anunțat că vor veni la meciul din Giulești, în timp ce patronul clubului, Adrian Mititelu, a afirmat că FCU nu-și asumă prezența acestora.

Suporterii olteni vor fi în număr de 400 la meci. Rapid este de acord ca ei să asiste la meci din sectorul destinat oaspeților, urmând să-i anunțe că vor fi evacuați la primul gest xenofob sau rasist.

VIDEO. Toate detaliile înaintea meciului Rapid - FCU Craiova:

>

Mai multe știri de actualitate din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.