Liga 1

Dică, reacție surprinzătoare după ce a scăpat victoria cu U Cluj: „N-am pierdut, suntem în grafic!”

U Cluj - CS Mioveni 2-2. Nicolae Dică (42 de ani) a tras concluziile la finalul partidei de la Mediaș.

Articol de Alexandru Barbu  —  Friday, 10 February 2023

U Cluj - CS Mioveni 2-2. Nicolae Dică (42 de ani), tehnicianul argeșenilor, a tras concluziile la finalul remizei de la Mediaș.

„Am început bine meciul, am reușit să marcăm două goluri. În prima repriză, nu am fost suficient de agresivi la mijlocul terenului, n-am recuperat multe mingi, am stat departe de adversar, ne-am eliminat ușor. 

După pauză, am fost mai agresivi, mai compacți, nu le-am dat multe șanse celor de la U Cluj, dar am primit gol dintr-o lovitură liberă pe care o puteam evita. Puteam să și câștigăm, am avut ocazii importante pe final. Dacă mă gândesc că am condus cu 2-0, pot să spun că am pierdut două puncte. Dar rezultatul, per total, cred că e echitabil”, a declarat Dică la Orange Sport 1.

Nicolae Dică, antrenor CS Mioveni: „Suntem în grafic”

Dică e neînvins de la venirea la Mioveni, două remize și două victorii, și rămâne încrezător că-și poate salva echipa de retrogradare:

„Normal că trebuie să rămânem optimiști, n-am pierdut azi. Suntem în grafic. Băieții au o atitudine bună la fiecare joc, ne antrenăm bine, suntem uniți. N-avem nimic de pierdut, doar de câștigat”.

Clasamentul actualizat din Superliga

Mai multe știri de actualitate din Superliga:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.