Liga 1

Discurs dur la adresa lui Mutu și a jucătorilor: „Nu am văzut niciodată așa ceva! Adi nu a fost inspirat când a decis să-l titularizeze”

+19 Foto
FOTO: Cristi Preda

Articol de Sergiu Alexandru  —  Saturday, 11 February 2023

Grigore Sichitiu, fost director general la Rapid, a comentat la GSP Live înfrângerea giuleștenilor cu FCU Craiova, 1-2.

Fostul oficial al Rapidului a criticat atitudinea jucătorilor lui Adrian Mutu și explică ce greșeli au făcut aceștia în fața oltenilor.

Jucătorii Rapidului, criticați la GSP Live după 1-2 cu FCU Craiova

„Nu mă așteptam să joace atât de prost. Și nu e vorba că a pierdut. Jucătorii nu au fost inspirați, nu au avut agresivitate, au pasat foarte prost, nu au făcut presing. Au avut 3 ocazii în tot meciul. Nu mă așteptam. Rapid a fost o echipă părăsită de ambiție. Parcă jucătorii nu se gândeau că li se poate întâmpla așa ceva. Au fost liniștiți, au fost relaxați. S-au înmuiat.

Sunt jucători care nu sunt de Rapid... Iar Mutu a fost neinspirat că a început cu Pănoiu în locul lui Sefer. 

Baeten, Bauza și Bahassa au jucat mereu între linii. Erau liniștiți, nimeni nu i-a marcat. Au fost lăsați să paseze, să accelereze. Dacă Rapid făcea presing la ei, se termina 0-0. Asta e cea mai mare surpriză pentru mine! Nu am văzut niciodată să lași 3 jucători să joace. Îi știai. Știai că sunt periculoși, nu a fost vreo surpriză. Sunt cei mai importanți de la Craiova.

Rapid a arătat ca o echipă care nu avea atitudine. E prima dată când văd asta. Publicul îi îndeamnă pe jucători de la spate, dar azi nu au auzit nimic. Parcă erau la un meci amical. Rapid a pierdut, nu a câștigat FCU Craiova. Dacă Rapid juca la fel ca în primele 3 etape, altul e rezultatul”, a spus Grigore Sichitiu 

Dugandzic nu a dat un șut la poartă. Nu a existat! Nu se poate să dai 7 goluri în ultimele meciuri și acum să nu dai un șut la poartă! Toată lumea vorbește extraordinar despre el, dar azi nu a existat.

- Grigore Sichitiu

VIDEO Adrian Iencsi, dezamăgit după Rapid - FCU Craiova 1-2: „Cea mai slabă partidă a Rapidului din sezon”

>

FOTO: Cele mai tari imagini din Rapid - FCU Craiova

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.