Liga 1

Au bătut palma pentru 4 milioane de euro » Dragomir l-a dat de gol pe Gigi Becali: „Cu el nu se negociază”

Articol de Sergiu Alexandru  —  Saturday, 11 February 2023

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a dezvăluit recent ce afacere a făcut cu Gigi Becali, patronul FCSB.

După ce în mai 2022 i-a plătit 2 milioane de euro pentru un teren, cei doi au încheiat recent o tranzacție pentru un teren în Voluntari. De data aceasta, suma a fost dublă, după cum susține Dumitru Dragomir.

Gigi Becali și Dumitru Dragomir, afacere de 4 milioane de euro

 „Am cumpărat acum o lună. Am cumpărat de aproape 4 milioane de euro. Fac cele mai frumoase blocuri din tot Voluntariul. Fac pe malul lacului 3 blocuri ca-n străinătate, ca la Dubai. Se mută lumea într-un bloc deja, apoi în altul îunie-iulie.

Cu Gigi nu se negociază. Gigi spune clar «Vreau 350 de euro pe metru pătrat!» Nu poţi să-i dai 280. M-a făcut de ras pe la televizor, o dată, că mi-a făcut discount. 

Ambele blocuri au costat 15 milioane de euro. Am o linie de credit de la o bancă”, a declarat Dumitru Dragomir la OrangeSport.

Dragomir și-a pus întreaga avere la bătaie într-o companie imobiliară, iar recent făcea dezvăluiri și despre complexul pe care-l construiește lângă lacul Herăstrău.

„Fac cel mai frumos bloc din București! Cel mai frumos și cel mai așezat. Dacă nu va fi așa, să nu mai stați de vorbă cu mine! Stau toată ziua pe șantier, sunt angajatul fiului meu. Fac un bloc la 200 de metri de Herăstrău. Este multă muncă, dar munca mă ține verde. Mă duc acolo și stau toată ziua”, spunea fostul șef al LPF.

VIDEO Totul despre FC Voluntari – FCSB

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.