Campionate

Ciprian Tătărușanu se întoarce pe bancă la AC Milan » Paolo Maldini a făcut anunțul

Ciprian Tătărușanu. Foto: Imago Images

Articol de Daniel Scorpie  —  sâmbătă, 11 februarie 2023

Paolo Maldini (54 de ani), directorul tehnic al lui AC Milan, a declarat că Mike Maignan (27 de ani) ar putea reveni între buturile campioanei Italiei la meciul cu Atalanta din 26 februarie, dacă nu apar alte surprize neplăcute.

Se apropie momentul în care Ciprian Tătărușanu se va întoarce pe banca de rezerve. 

Anunțul făcut de Paolo Maldini referitor la Mike Maignan

Dacă inițial Gazzetta dello Sport estima că Mike Maignan va fi complet refăcut abia peste o lună și va apăra abia la meciul retur cu Tottenham din „optimile” Ligii Campionilor, un oficial al clubului are vești noi despre situația francezului. 

Paolo Maldini susține că peste zece zile va reintra în grup și va fi la dispoziția antrenorului Pioli: „Având două recidive la probleme musculară suferită, trebuie să fie foarte atent. Vor mai trece, probabil, câteva zile de pregătire cu restul colegilor până când va fi capabil să apere”.

Mike Maignan a refuzat operația

Concret, Maignan nu va intra în calcule pentru duelurile cu Tottenham și cu Monza și ar putea relua pregătirile normal în săptămâna dinaintea partidei cu Atalanta. 

„S-a pus chiar și problema unei operații, dar nu s-a mers pe această variantă. Ceva sigur nu a funcționat cum trebuie în recuperarea lui dacă de două ori era gata să revină și au reapărut durerile”, a precizat presa italiană. Care își pune întrebarea cât ar fi lipsit dacă se opera de prima oară?

Mike Maignan. Foto: Imago Images

Maignan e indisponibil din septembrie, când s-a accidentat la naționala Franței și a apărat ultima oară la Milan pe 18, contra lui Napoli pe San Siro. 

De-atunci i-a ținut locul Ciprian Tătărușanu (37 de ani), 21 de partide ca integralist în Liga Campionior, Serie A, Cupa și Supercupa Italiei.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.