Liga 1

Ce l-a șocat pe Panduru la CSU Craiova - CFR 2-0: „Incredibil! Așa ceva la nivelul primei ligi?”

+27 Foto
Golul de 1-0 din CSU Craiova - CFR Cluj // sursă foto: Raed Krishan, GSP

Articol de Daniel Grigore  —  Saturday, 11 February 2023

Basarab Panduru (52 de ani) a fost consternat de felul în care CFR Cluj a încasat primul gol contra Universității Craiova, în meciul câștigat de olteni cu 2-0.

CSU Craiova a deschis scorul contra CFR-ului în minutul 67, în urma unei lovituri libere. Cîmpanu a mișcat mingea pentru Ivan, care a șutat pe jos și a profitat de o deviere.

Ceea ce l-a frapat pe Basarab Panduru la această fază este faptul că toți jucătorii din zidul format de CFR și-au părăsit pozițiile înainte ca Ivan să șuteze. În condiții normale, ar fi fost greu ca execuția lui Ivan să treacă de zid.

Basarab Panduru, șocat de faza golului 1 din CSU Craiova - CFR Cluj

„Craiova a deschis scorul în urma unei grave erori. Nu am crezut că pot să văd la o echipă campioană așa ceva. Nu credeam că pot vedea în prima ligă așa ceva, să faci un zid, apoi niciun jucător să nu stea în zid. Este incredibil! Mai rămâne cineva pe linie? Cred că nimeni!”, a spus Panduru, uluit, la Orange Sport.

„De aici a venit golul de 1-0 și a mers totul în favoarea Craiovei. Este o victorie mare pentru Craiova, care speră acum iar. La noi, de la o etapă la alta speri la titlu”, a completat Panduru.

Zidul CFR-ului s-a împrăștiat înainte ca Ivan să șuteze // sursă foto: captură digisport.ro

Mai multe știri despre CSU Craiova - CFR Cluj: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.