Liga 1

Un fost jucător de la CFR Cluj a dezvăluit ce l-a șocat la experiența prin care a trecut în România: „A fost foarte frustrant. Totul era pe viață și pe moarte acolo”

Vito Hammershoy-Mistrati (30 de ani, numărul 20), fostul mijlocaș danez al celor de la CFR Cluj, plecat în această iarnă din Gruia, a vorbit despre experiența prin care a trecut în România. Foto: Imago

Articol de Vlad Roșu  —  Sunday, 12 February 2023

Vito Hammershoy-Mistrati (30 de ani), fostul mijlocaș danez al celor de la CFR Cluj, plecat în această iarnă din Gruia, a vorbit despre experiența prin care a trecut în România. 

Fotbalistul nordic a spus că în România a trecut prin experiențe de care se va folosi în carieră. De asemenea, Vito Hammershoy-Mistrati a mai declarat că a fost greu să fie departe de familie, în 3 din cele 6 luni petrecute la Cluj-Napoca locuind într-un hotel. 

Vito Hammershoy-Mistrati, fost mijlocaș CFR Cluj: „În România este o mentalitate diferită față de cea scandinavă”

„A fost foarte frustrant. Începusem foarte bine, dar apoi m-am accidentat și nu am mai putut reveni în echipă. S-au întâmplat multe lucruri, iar mentalitatea și cultura din România sunt foarte diferite față de cele din Scandinavia. 

Totul era pe viață și pe moarte acolo. Nu mă refer la faptul că nu aveam calități, ci la faptul că, din punct de vedere psihic, am întâmpinat dificultăți, dar am învățat multe în perioada petrecută acolo”, a declarat Vito Hammershoy-Mistrati, potrivit tipsbladet.dk. 

Vito Hammershoy-Mistrati: „Nu sunt dezamăgit că am mers la CFR Cluj”

„La CFR Cluj, am trecut prin experiențe care mă vor ajuta toată viața. Am devenit un jucător mai puternic în România. A fost o experiență grea, dar benefică. 

Am crescut ca fotbalist și ca om. Din aceste puncte de vedere, sunt într-o situație mai bună decât înaintea plecării în România. 

Am învățat foarte multe despre cum este viața de fotbalist. Nu totul este roz într-o astfel de carieră. Deși suntem bine plătiți, câteodată te gândești la faptul că banii nu contează, pentru că este foarte greu să fii departe de familie. 

Din cele 6 luni petrecute la Cluj-Napoca, am locuit 3 luni într-un hotel”, a mai precizat Vito Hammerhoy-Mistrati, potrivit sursei citate. 

VIDEO. Sorin Cîrțu, după victoria cu CFR Cluj: „E clar că există schimbări, au avut cu totul altă atitudine”

>

Citește și: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.