Liga 1

MM Stoica, discurs dur înainte de Voluntari - FCSB » De ce Pintilii n-a venit la flash-interviu: „S-a săturat!”

Mihai Stoica / Sursă foto: Imago Images

Articol de Vlad Nedelea  —  Sunday, 12 February 2023

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a surprins înaintea meciului cu FC Voluntari. Oficialul roș-albaștrilor și-a făcut apariția la flash-interviuri, unde ar fi trebuit să apară, în mod normal, antrenorul de facto Mihai Pintilii.

MM a explicat motivele pentru care Pintilii nu a dorit să vină să dialogheze cu presa. Acesta ar fi deranjat de toate discuțiile iscate în jurul prezenței sale pe banca FCSB-ului și a preferat să spună pas obișnuitului interviu oferit televiziunilor înaintea meciurilor. 

Pintilii nu mai vrea să dialogheze cu presa

Pintilii e și el om și s-a cam săturat de toată telenovela asta, s-a săturat de tot ce se spune și tot ce se scrie! Normal că-l deranjează. El a răspuns solicitărilor de a apărea la flash-interviuri, însă acum am venit eu, nu am treabă cu presiunea. Eu am carapace”, a spus MM Stoica, la microfonul Orange Sport. 

Mihai Stoica mizează pe Florinel Coman

MM Stoica a vorbit și despre rezultatele înregistrate în această etapă, prefațând apoi duelul de la Voluntari.

„Era etapa perfectă dacă bătea FC Argeș (n.r. - pe Farul, meci încheiat 0-0). Apoi, niciun rezultat n-are valoare dacă noi nu câștigăm aici. Ne-a fost mai mereu greu pe acest stadion, dar sper să ieșim din tipare și să facem un meci bun, să fim măcar 75% din ce am jucat cu CFR. 

Spuneam înaintea meciului de la Cluj că băieții au trecut ușor peste drama pe care au trăit-o în ultimele secvențe ale meciului cu Farul și așa a fost. Mă bazam pe faptul că băieții s-au antrenat foarte bine. Mă bucur ca au arătat foarte bine pe terenurile sintetice pe care s-au antrenat, fiindcă celelalte au fost înghețate, iar Coman a fost top la fiecare antrenament. Sper și cred că va rezolva acest meci. A fost într-o formă de excepție”.

E indecent să discutăm despre titlu, având în vedere că noi suntem la acest moment departe și de Farul, dar și de CFR Cluj.

- Mihai Stoica, manager general FCSB

VIDEO Suporterii celor de la FC Voluntari, show înaintea partidei cu FCSB

>

Citește și alte știri despre FCSB: 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.